Свободно време

Седмичен хороскоп за 14 – 20 януари

Близнаците да се доверят на интуицията си

13.01.2019г. / 18 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни динамична седмица, изпълнена с интересни събития и трудности, донякъде. Повече вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Стартът на седмицата ще е сравнително успешен, но не се заблуждавайте, че през цялото време ще е така. Затруднения ще има и те ще са свързани с детайли по текущи задачи или текущи сделки. Проверявайте обстойно информацията, която получавате. Не е изключено умишлено да ви изпратят заблуждаващо известие.

В любовните отношения ще има неясноти, които може да ви разтревожат. Спорен въпрос в семейството ще бъде повод за сериозни противоречия.

Телец

Ще се наложи бързо да решите дали да се занимавате с текущите проекти или да стартирате нов, който обмисляте още от миналата година. Преценете финансовия ефект от действията си. Моментът не е подходящ за допълнителни разходи. Ако можете да минете без тях значи сте в благоприятна позиция.

Избягвайте проявите на инат и егоцентризъм в личен план. Не давайте поводи за ревност, независимо че ще сте обект на интерес от страна на представители на противоположния пол. Внимавайте къде стъпвате, съществуват предпоставки за травма.

Любовен хороскоп за 14 – 20 януари

Близнаци

На моменти ще изпадате в доста спорни ситуации и макар че подсъзнателно ще усещате, че позициите ви са правилни, няма да можете да се аргументирате убедително. Част от професионалните задачи ще ви затруднят. Установите ли, че не сте доволни от случващото се, значи имате нужда от промяна и на първо време е желателно да промените тактиката на действие.

С уреждането на лични въпроси се справяйте сами, особено ако сте необвързани. Ако споделите колебанията си с приятел, когото считате за близък, може да ви вкара в сериозни неприятности. По-добре се доверете на интуицията си.

Рак

Събитията ще се развиват буквално в два коловоза, образно казано „черен“ и „бял“. Ако с нещо се справите бързо и лесно, то следващото ще изисква много повече усилия, отколкото сте предвидили. Приемете го като изпитание за издръжливостта си. Правилната тактика е да не се стресирате, да мислите бързо и да следвате правилата. Помнете, че емоциите са лош съветник. Не изпадайте в прекалена откровеност, за да не давате повод за клюки.

Обмисляйте важните решения многопластово, отчитайки динамиката на обстоятелствата. Онова, което в конкретен момент ви изглежда правилно съвсем скоро може да придобие друг нюанс, но да нямате варианти за корекция.

Лъв

Неочаквано дори за самите вас ще разкриете някаква сериозна нередност или нарушение, което би предизвикало неприятни последствия. Запазете спокойствие, не вдигайте излишен шум и бъдете готови за промени, които ще засегнат не само вас, а и други участници. Някои ваши ангажименти може би ще отпаднат.

Не е изключено да получите предложение за промяна на длъжността или работата като цяло. Не бързайте да приемате, след време ще съжалявате.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
titia ( преди 5 години )