Свободно време

Дневен хороскоп за 15 януари

Скорпионите да бъдат по-концентрирани

15.01.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Очаква ни динамичен и интересен ден. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Днешната ви работа ще е предимно с практическо приложение. Ще се наложи да проучите възможностите за увеличаване на клиентелата, краткосрочни инвестиции или подходящи начини за финансиране на нов проект. Внимателно попълвайте платежните си документи и не прекалявайте с разходите.

Телец

На моменти ще се налага да се справяте с малко необичайни ситуации, при това бързо. Залагайте на правилата и опита си. Не се подвеждайте по разни авантюристични предложения с непредвидим резултат, които биха навредили на авторитета ви.

Любовен хороскоп за 14 – 20 януари

Близнаци

С голямо количество информация ще се наложи да се справите днес. Да я прегледате, обобщите и класирате. Ще ви е много по-лесно, ако сте самостоятелни и можете да се занимавате само с една дейност. Ако имате разплащания, чийто падеж настъпва не пропускайте да ги оформите.

Рак

Работоспособността ви е на много високо ниво и ще ви хрумват оригинални начини чрез които да повишите ефективността си. Всичко, свързано с комуникация, обсъждане условията по сделки, създаване на връзки между различни системи ще ви се получава повече от добре. Във възможностите ви е да наложите предпочитани от вас условия.

Лъв

Бърза, лична и спешна задача ще ангажира вниманието ви. Може би става дума за решаването на юридически казус. Потърсете консултация със специалист. Ако въвеждате нова машина или уред в работата си, запознайте се подробно с инструкцията за експлоатация.

Любопитни факти за Лейди Гага

Дева

Не е изключено да се наложи внезапно да тръгнете на път. Ще сте и в непозната обстановка. Преценете позицията си преди да инициирате каквито и да било дискусии на професионални теми. Ако усетите, че околните са враждебно настроени, подхождайте предпазливо.

Везни

Най-важните въпроси, които ще трябва да решите днес ще са свързани с имоти, материални придобивки и разходите по тях. В случай, че обмисляте покупка на жилище не го правете срещу ипотечен кредит. Не е препоръчително да правите дългосрочни инвестиции.

Скорпион

Разсеяни сте и няма да употребите времето си достатъчно пълноценно. Ще изостанете с някои задачи, а ако разчитате на помощ може да се наложи да промените първоначалните си срокове. Личните и любовни отношения няма да оправдаят надеждите ви.

Стрелец

Днешната ви работа ще е скучна, отегчителна, позната, но задължителна. На всичкото отгоре партньорите ви трудно ще приемат идеи за промяна и непрекъснато ще ви се противопоставят. Задръжте инициативата, няма смисъл да се опитвате да пробивате стени с главата си.

Козирог

Комбинацията между логично мислене и систематизирани действия днес е най-добрата тактика. Колегите ви ще разчитат на вас за сложните дейности. В благоприятна позиция сте и можете да поискате повишаване на заплатата или подобряване на условията на работа.

Водолей

Битова авария у дома ще наруши спокойствието на близките ви. Ще ви хрумне оригинална идея за справяне. Съобразете се с мнението на членовете на семейството преди да се захванете за реализацията ѝ, защото може да се получи така, че оправяйки едно, да развалите друго.

Риби

Много по-практични сте от обикновено и е подходящо да ориентирате усилията си към занимания с материален резултат. Както деловите, така и неформалните контакти ще са интензивни. Ако се въплътите в ролята на добър слушател ще чуете сведения, които ще са ви много полезни.

Коментирай