Свободно време

Дневен хороскоп за 16 януари

Хубав ден за Лъвовете

16.01.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В сряда ще трябва да внимаваме с емоциите, защото денят ще ни предложи много предизвикателства. Кои зодии ще се радват на успех, вижте в следващите редове.

Овен

С каквото и да се захванете обръщайте внимание на подробностите. До голяма степен от тях зависи материалното ви положение. Работете бавно, но точно. Благоприятно стечение на обстоятелствата може да ви подскаже начин за допълнителна заработка.

Телец

Използвайте познати методи в текущата си работа. Експериментите може да обогатят опита ви, но със сигурност няма да повишат приходите. За някои ситуации ще ви е трудно да си изградите мнение от информацията, с която разполагате и ще се наложи да действате по-скоро интуитивно.

Близнаци

Ще получите достъп до разни новости днес. Може би става дума за посещение на изложба, презентация, семинар или друга форма за усвояване на познания. Контактите ви с професионалисти от бранша ще ви окуражат да предприемете промени, които биха ви харесали.

Защо зеленооките са толкова специални

Рак

Оформяйки днешния си график ще поставите на първо място онова, което преценявате, че най-много ще ви затрудни. Ще имате повод за добро настроение, защото нещата ще се случат с пъти по-лесно, отколкото си представяте. Активно чуждо съдействие ще елиминира голяма част от пречките буквално с един замах.

Лъв

Шефът или друга влиятелна личност ще наблюдава работата ви. Днес е важно да сте последователни и дисциплинирани. Не отвличайте вниманието си с незначителни занимания. Добрите резултати ще са първата крачка за професионален напредък.

Дева

Колега от текущото или предишно работно място ще ви помоли за съдействие. Преценете си силите и ако установите, че няма как да сте полезни търсете резервен вариант. Решението ви дали самите вие ще потърсите допълнителна помощ или ще откажете е като да изберете от двете злини по-малката.

Какво мъжете не обичат да споделят според зодията им

Везни

Предстоят изтощителни разговори с член от семейството, най-вероятно с някой от по-младите представители, на финансова тема. Ще се опитат да ви манипулират да отпуснете средства за покупка, която не одобрявате. Мотивирайте отказа си и контролирайте емоциите. Ще ви дойде в повече хем да се скарате, хем да се изнервите.

Скорпион

Работата, бизнесът, че дори финансите ще останат на заден план. Единственият въпрос, който ще ангажира съзнанието ви са любовните отношения. Ще се окажете в доста неблагоприятна ситуация, а ако действате прибързано нещата може да станат още по-зле.

Стрелец

В случай, че сте насрочили важни срещи и имате възможност да ги отмените, то по-добре ще е да го направите. Ще се натъкнете на затруднения и е вероятно или да закъснеете, или изобщо да не пристигнете до крайната си цел, което пък ще създаде допълнителни неприятности.

Козирог

Спокоен ден, едва ли нещо ще ви отклони от текущата работа и първоначалните намерения. Обаждане на приятел и покана за семейно парти ще ви зарадва. Актуалност ще придобие въпросът какъв подарък да купите или каква лична визия да предпочетете.

Водолей

Събитията ще се развиват противно и на желанията и на очакванията ви. Нищо няма да се случва бързо и ще се налага да се съобразявате с доста фактори, които няма как да промените. Ако се опитвате да изпреварите събитията ще претърпите материални загуби.

Риби

Въображението ще ви подскаже как да комбинирате несъвместими на пръв поглед елементи. Възможно е да напреднете с проект, който от известно време е в задънена улица. Промяна на обективните условия в съчетание с ваше оригинално хрумване ще ви осигурят изпълнение на поредния етап от работата.

Коментирай