Свободно време

Наталия Гуркова стартира рубрика със звездни интервюта

Мис България 1998 започва съвместен проект с режисьора Стилиян Иванов

16.01.2019г. / 09 17ч.
Мария Дуковска
Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Наталия Гуркова обяви в профила си в Instagram, че заедно с режисьора Стилиян Иванов стартират нова рубрика с името „Те са!“. Тя няма да се излъчва по никоя от телевизиите засега, а само в YouTube и Facebook. Всяка седмица Наталия ще среща зрителите на рубриката с интересна и знакова за България или света личност или тема. Утвърдени в своята област хора ще говорят за пътя си към успеха, като това невинаги ще бъдат добре познатите лица от екрана.

Наталия и Стилиян ще търсят индивидуалните отговори на вечните въпроси: колко струва успехът, какво е любовта, за какво са ни приятелите, нужен ли е бракът, защо изневеряваме, важна ли е кариерата, цената на славата, страхът от смъртта, значението на парите... за тези, които са постигнали много и имат всичко в очите на другите.

„Те са!“ ще се реализира под формата на интервюта в типична за госта среда – работно място, места за забавления и почивка, на борда на самолет или яхта. Изданията ще бъдат субтитрирани на английски език, пише Гуркова в профила си в социалната мрежа.

Самата Наталия наскоро преживя тежка семейна трагедия, след като съпругът ѝ Джордже Михалевич бе убит в ЮАР през септември 2018 г.

Коментирай