Свободно време

Дневен хороскоп за 17 януари

Ще трябва да обмисляме добре стъпките си

17.01.2019г. / 07 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Денят ще бъде интересен и динамичен. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Обстоятелствата ще са благоприятни за вас. Ще имате възможност да се занимавате с няколко неща едновременно, като почти всяка ваша работа ще е свързана с интензивно движение. Ще се справите даже в ситуации, които не са много ясни. Може да не получите точно желания резултат, но в никакъв случай няма да си навредите.

Телец

Почти непрекъснато ще се налага да се съобразявате с дреболии, които са убягнали от вниманието ви. За дейности, изискващи повече концентрация и сили няма да ви остане време. Не вярвайте на никакви обещания и примамливи предложения, ще се окажат откровена измама.

Близнаци

Отношението на околните може да ви се стори враждебно. Анализирайте събитията и преценявайте реално собственото си участие в тях. Бъдете искрени, всеки опит да заобиколите правилата ще ви създаде проблеми.

Рак

Обръщайте внимание на мнението на околните. Доста често няма да сте съгласни с тях, но и да настоявате на своето също няма да е печелившият ви вариант. Аргументирайте се разбираемо и не бързайте да се разочаровате, ако мотивите ви все пак останат неразбрани. Дайте на събеседниците си време за размисъл.

Лъв

Ако обмисляте някаква промяна не очаквайте да се случи бързо. През днешния ден може би ще успеете само да подготвите условията или да уредите нужните документи. Не обсъждайте любовните си терзания с приятелите, опитайте да се справите самостоятелно.

Дева

Занимание, което преди време директно сте изоставили, защото е било буквално в „задънена улица“ изведнъж ще намери своето решение. Освен това ще донесе и финансов приход, което истински ще ви удиви. Ще съхраните постигнатото, ако не се главозамайвате от успеха.

Везни

Интересните преживявания ще са свързани с личните ви отношения. В известен смисъл ще са противоречиви. Хора, с които обикновено се разбирате добре ще реагират на вълненията ви с безразличие, а други с които никога не сте имали общи интереси активно ще търсят компанията ви. Следвайте събитията и не рискувайте.

Скорпион

Ако заниманията ви са свързани с творчество, спорт, издателска дейност, то днес избягвайте прилагането на стандартни схеми на действие. Колкото по-чудновати изглеждат решенията ви, толкова по-забележими ще са резултатите.

Стрелец

Ще ви въвлекат в някакъв разгорещен спор на професионална тема. Запазете спокойствие и реагирайте разумно, без излишни емоции. Изказванията ви ще направят впечатление и ще променят положително нечие отношение към вас.

Козирог

Ще ви възложат интересна задача, изискваща въображение и творчески подход. Не се вглъбявайте само в едно занимание. Променяйте работата си от време на време, разнообразието ще се отрази положително на потенциала ви.

Водолей

Успехите може да са дребни, но пък ще са в няколко посоки. Най-радостните мигове ще са свързани с любовта. Най-отегчителните с работата, а най-досадните с трафика и движението. Не е много, но няма да имате повод да се оплачете от скука.

Риби

Леко сте разсеяни и податливи на влияние. Ще получите комплименти за професионалните си постижения. Приемете ги като заслужени, но не си изграждайте нереални илюзии за кариерен напредък.

Коментирай
Свободно време