Свободно време

Седмичен хороскоп за 21 – 27 януари

Близнаците да се пазят от негативни хора

20.01.2019г. / 15 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни динамична и интересна седмица. Повече вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Никак няма да ви е скучно през тази седмица. Първоначално с помощта на приятелите ще осъществите някаква своя отдавнашна идея и ще се почувствате много доволни. Ще е свързана с автомобила или битовото ви устройство и ще ви принуди да направите допълнителни разходи, които скоро ще успеете да възстановите.

На работното място обстановката ще е в рамките на очакванията ви. Освен за текущата работа ще се наложи да отделите време и за стара или сгрешена задача, за която ще ви хрумне оригинално решение и ще можете да я „вкарате“ в действие.
Противоречията с близките ще загубят остротата си.

Телец

Новостите ще са в две области: на работното място и у дома. Ще се случат без особени затруднения от ваша страна и ще са доста ползотворни. В професионалната сфера е вероятно да участвате в някаква форма за дистанционно обучение или да повишите познанията си по друг начин. Новата информация ще промени възгледите, преценката ви и в известен смисъл начина на работа.

За радост на близките си ще решите да промените и част от ежедневните предпочитания, свързани с хранене, спорт, свободно време. Усилията ви да „преборите“ вредните навици ще бъдат посрещнати с истински ентусиазъм. Положителният ефект ще забележите първо върху външния си вид, а скоро и върху настроението.

Близнаци

Важните събития в началото на седмицата ще са свързани с финансите ви. Много е възможно да ви поканят за участие в събитие с широк социален отзвук и значение. Помислете доколко ще повлияе на служебното ви положение преди да се съгласите. Ако освен доброволното ви лично присъствие се изисква и парична вноска под каквато и да е форма за вас ще е по-добре да се дистанцирате.

На работното място благодарение на умната ви и навременна намеса ще се разреши остър конфликт още в момента на назряването му. Избягвайте контактите с хора, излъчващи негативна енергия. В случай, че това съвсем не е възможно, отделяйте поне четвърт час за медитация вечер.

Рак

Без особени сътресения ще минат следващите дни. Преживяванията ви ще са свързани предимно с неформалните ви интереси. Предстоят контакти с интригуващи личности, споделящи вашите виждания и начин на живот. След разговорите с тях е много вероятно да намерите решение на сложна ситуация, свързана с децата ви или други близки роднини, по-млади от вас. Ще установите, че има компромиси, които си заслужават и че правилата, колкото и да са доказали полезността си, не могат да са вечни.

Ще спечелите уважението на познат (колега или съсед), който неведнъж е търсил начин да ви злепостави.

Лъв

Желанието ви да напреднете във всички посоки едновременно може да се окаже губеща тактика. Прекалената активност ще получи по-скоро негативна оценка, така че овладейте ентусиазма и действайте с умерено темпо. Излишно е да се товарите с прекалено много задачи. Обстоятелствата ще ви принудят да отложите част от тях и може да се почувствате недоволни от себе си. В края на седмицата ще разберете, че всичко, което се е случило е във ваша полза и всъщност сте „изтеглили дългата клечка“.

Избирайте преки пътища към целите си и бъдете директни. Опитите ви да „заобиколите“ фактори, които преценявате за рискови, всъщност ще ви забавят. Преодолейте страховете си.

Дева

Ако замисляте някакви промени в каквато и да е област можете да започнете подготовката им. През тази седмица е желателно да сте особено внимателни, наблюдателни и предпазливи по отношение на контактите си. Въздържайте се от изблици на откровеност в разговорите си, обмисляйте реакциите и контролирайте емоциите. Имайте си едно наум, че ви наблюдават, при това с не много добро око. Някои теми за дискусия може да са неприятни, но е по-добре да не ги отлагате.

Подгответе се психически, че очакваните от вас приходи ще се забавят, може да претърпите и дребни материални загуби. Не прекалявайте с разходите и не си позволявайте удоволствия, които не са ви по джоба.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
ama 4e predlojenia za ovnite i bliznaka ....golrmia mi liubim bliznak...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време