Свободно време

Дневен хороскоп за 22 януари

Успехи за Рибите

22.01.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През днешния ден ще е по-добре, ако повече наблюдаваме. Какво показва звездната карта, вижте в следващите редове.

Овен

Най-продуктивни ще сте в часовете предобед. Следобед се занимавайте с дейности, изискващи творчески умения. Дори да не сте творческа личност в буквалния смисъл ще намерите оригинални решения на принципно познати казуси.

Телец

Първоначално се заемете с дейности, изискващи физически усилия, а след това с деловите задачи. Вечерта може да усетите лека преумора, но усещането, че сте си свършили работата както трябва ще предизвика и задоволство.

Близнаци

Не се опитвайте да изпъквате с уменията си и не давайте гласност на перспективните идеи, които възнамерявате да развиете самостоятелно. На обществено мероприятие ще срещнете човек от миналото си или ще се запознаете с личност, чието мислене е близко до вашето.

Рак

Ще се окажете в непозната обстановка с непознати хора. Първоначално може да се смутите, но скоро ще „надушите“ правилната посока. Не е изключено да получите като подарък или да намерите на изгодна цена някаква нова техническа джаджа, за която отдавна си мечтаете.

Сутрешно прочистване на мислите само за 10 минути

Лъв

Ако искате да направите добро впечатление и да се харесате на някого, то сега е моментът. Ще попаднете за кратко време в нестандартни ситуации, които ще ви стимулират да развихрите въображението си. Не съжалявайте, ще разберете кой е на ваша страна и кой ви „подлива вода“.

Дева

Енергични сте, но и непривично емоционални и склонни да изразявате чувствата си дори по незначителен повод. Не започвайте самостоятелно нови занимания, които знаете, че няма как да завършите самостоятелно. Ако ви изненадат със спонтанно любовно обяснение не бързайте да го отхвърляте.

Везни

Обичате социалните контакти и днес ще им се насладите изцяло. Ще можете да си общувате с познати, с непознати и да обменяте информация, която ви интересува. Желателно е да сте по-предпазливи именно спрямо познатите, възможно е да възприемат думите и настроението ви доста неправилно.

Любовен хороскоп за 21 – 27 януари

Скорпион

Напредъкът ви по прекалено амбициозни задачи ще е свързан с висока цена. Преценявайте възможностите си. Нов замисъл, който преценявате като абсолютно печеливш може би известно време ще е в застой и ще ви обърка плановете.

Стрелец

Ще имате възможност да се отдадете на любимите си занимания, макар и за кратко. Ще се почувствате още по-доволни, ако привлечете към себе си и членове на семейството, най-вече децата. Забавлявайте се, но не участвайте в хазартни игри.

Козирог

Опитайте се да разчупите обичайните схеми. Ще се справите много по-лесно дори със стандартни ситуации, ако търсите нестандартни подходи. Не е изключено да получите странен, но много мил подарък.

Водолей

Не се опитвайте да поставите под контрол всички процеси, протичащи около вас. Оставете колегите, приятелите или членовете на семейството да решават сложните въпроси самостоятелно. Така ще се освободите от непосилни отговорности и ще им помогнете да придобият опит.

Риби

Случайностите ще активират вдъхновението ви. Резултатът ще е впечатляващ и в зависимост от приоритетите. Ако става дума за любовни отношения със сигурност ситуацията ще е във ваша полза.

Коментирай