Свободно време

Дневен хороскоп за 23 януари

Любовни емоции за Скорпионите

23.01.2019г. / 07 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни интересен ден. Звездите ни съветват да не бързаме с решенията си. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Ще се справите със затрудненията, ако сте достатъчно последователни. Може да разместите графика, но ако спазите задачите като цяло, макар и в различна последователност, считайте че имате постижение. Не форсирайте уреждането на личен и в частност на любовен проблем.

Телец

Ще имате възможност да отделите време за перспективните си планове. Подредете ги не по важност, а по ресурси с цел минимизиране на разходите. Ако се чувствате отегчени и присъствието на любимия човек не ви радва е по-добре да не си насрочвате любовни срещи.

Близнаци

Съобразявайте се с обективните обстоятелства. Идеите ви са интересни, но условията все още не са подходящи за реализацията им и е излишно да се опитвате да „разбивате стената с главата си“. Въздържайте се от досадни забележки спрямо любимия човек.

Рак

Непрекъснато ще ви разсейват. Концентрирайте се и даже ако има възможност се уединете поне за няколко часа, за да не допуснете грешка, която да навреди на позициите ви. Ако любимият човек ви „гледа накриво“ не е нужно да „сваляте звезди от небето“, а да разберете къде „сте стъпили накриво“ и да намерите подходящ начин за извинение.

Лъв

Ще завършите нещо, започнато преди доста време. Ще изпитате облекчение, но не и удоволствие. Сега може да не се зарадвате, но скоро ще получите не лош материален еквивалент. Избягвайте мимолетните флиртове.

Дева

Не се пришпорвайте излишно. С каквото и темпо да действате днес резултатите няма да са по-добри, само изтощението ви ще е повече. От вас зависи до каква степен личните ви отношения ще са и романтични.

Везни

Бъдете много внимателни, защото опитвайки се да преодолеете някакво затруднение, може да попаднете на грешните хора в грешния момент и да станете жертва на измамници. В личните ви отношения цари пълен хаос. Крайно време е да разберете с кого искате да бъдете и да отделите деловите контакти от личните.

Скорпион

Действията ви днес трябва да са по-скоро организаторски, отколкото изпълнителски. Дали ще постигнете много или малко зависи от правилното разпределение на работата между останалите участници. Изненадващо любовно обяснение може да ви вкара в размисъл. Контролирайте реакциите си.

Стрелец

Изпълнявайте задачите си изключително педантично. Дори малко отклонение от правилата или опит за интерпретация може да ви създаде сериозни неприятности и да причини материални загуби. Ако любимият човек предяви странни желания не се сърдете, а направете каквото е по силите ви, за да ги осъществите. Удоволствието ще е и за двамата.

Козирог

Някой от колегите ще ви пречи и непрекъснато ще се противопоставя на предложенията ви. Не се отказвайте, а „атакувайте фронтално“. Деликатните реакции при подобни обстоятелства ще се окажат вредни. В личен план може да се наложи да приложите същата тактика.

Водолей

Не е изключено да ви изпратят или самите вие да издирите не лоши предложения за нова работа. Подайте си документите, но без излишен оптимизъм. След като го направите ще се случат някои промени на актуалното ви работно място. Чувството ви за хумор понякога вместо като шега изглежда като забележка. Внимавайте как разговаряте с любимия човек.

Риби

Следете за грешки в две направления: при работа с документи и при изпълнение на технологични дейности. В единия случай може да загубите пари, във втория да претърпите материални щети. Помислете как бихте могли да зарадвате любимия човек и го направете. С жеста, колкото и да е дребен, ще постигнете повече, отколкото сте очаквали.

Коментирай