Свободно време

Енергията на Водолея – как ще повлияе на зодиите

Започва един по-светъл период

24.01.2019г. / 11 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Според звездната карта, на 20 януари навлизаме в знака на зодия Водолей. Подаръкът, който ни носи 11-ият знак в зодиака, е лечебната сила на водата, която има способността да поеме всички емоции и да ги освободи, да ги издигне до по-високи нива на съзнанието.

Енергията на Водолея е силна и вдига завесата на тежките емоции, за да можем да бъдем вдъхновени да гледаме на света през различен обектив. Излизаме от тежестта на земния знак Козирог, а с лекотата на въздушния знак Водолей, ще се чувстваме по-свободни и насърчени да мислим с повече въображение.

Периодът на въздействие на Козирога ни подтикна да направим практически стъпки, да преценим целите си и да поемем отговорността за тях. Но сега можем да действаме малко по-рисково и да видим какво ново вдъхновение ни очаква.

Зодии, които имат гореща любов с Водолея

Ще можем да изразим себе си, да сме свободни да пътуваме и изследваме, да се заемем с всички практически цели, които сме изграждали от началото на годината, и да използваме тази инерция, за да получим това, което искаме.

Енергията на Водолей ни насърчава да се стремим към висоти, за да живеем живота, който желаем. Насърчава ни да изразяваме истинското си Аз.

Сега е важно да изразяваме нашата истина, но също така и да мислим как действията и думите ни засягат хората около нас. Те трябва да са изпълнени с доброта, съпричастност и състрадание към другите.

Как влиянието на Водолея ще се усети от зодиакалните знаци?

Овен – Време е да направите „рефреш“ на вашите социални контакти, да общувате повече и да излъчвате ярката светлина, която носите в себе си. Възползвайте се от излъчването си, за да постигнете целите си.

Телец – Телците имат благоразположението на планетите да направят така желаните промени по отношение на своите навици. Направете следващата крачка и обърнете внимание на начина на хранене и като цяло на онова, което ви възпира, като мързел, нерешителност.

Близнаци – Вашият характер ще бъде поставен на изпитание. Пред вас може да се появяват нови възможности за съвместна работа. Ще имате успехи.

Рак – Раците ще ги вълнува динамиката на любовните партньорства. Сега може да станете по-добрата версия на себе си. Въпреки че няма да ви е лесно, това е начинът другите да ви видят в блясъка ви.

Коментирай