Свободно време

Енергията на Водолея – как ще повлияе на зодиите

Започва един по-светъл период

24.01.2019г. / 11 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв – Лъвовете ще ги вълнува интимността. В следващите 30 дни се фокусирайте върху връзката ви и това как точно да работите върху нея, за да я развиете.

Дева – Време е да започнете да правите някои промени в живота, да се освободите от товар, да започнете да обичате повече себе си и да изведете най-доброто от личността ви.

Везни – Представителите на тази зодия ще бъдат осветлени от много нови идеи. Ще се почувстват по-творчески настроени, може да се появи желание за промяна в дома. Създайте обстановка край себе си, която да ви кара да се чувствате хубаво.

Скорпион – В следващите дни ще ви се отдаде възможност да препроектирате вътрешните си мисли и лични убеждения, като избирате да промените начина, по който се справяте с емоциите си. Това ще ви даде повече яснота и спокойствие.

Как да спечелите любовта и сърцето на жената Водолей?

Стрелец – Влиянието на Водолея може да ви донесе повече романтика и любов, тъй като другите ще бъдат привлечени от вашата енергия както никога досега.

Козирог – Вашият фокус ще бъде върху печеленето на пари. Със сигурност знаете как да го постигнете, затова се отдайте на плановете си.

Водолей – Е, Водолеи, Слънцето е във вашия знак, така че е време да блеснете. Обърнете повече внимание на себе си, възможностите си и начертайте плановете си.

Риби – Рибите ще могат да пренапишат много неща, които ги вълнуват. Кои хора трябва да останат в живота ви, какви са ценностите ви. Когато става дума за енергия, използвайте това време, за да разделите пшеницата от плявата.

Коментирай