Свободно време

Дневен хороскоп за 24 януари

Раците да внимават в работата

24.01.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През днешния ден, напрежение в работата няма да липсва. Трябва да внимаваме и с емоциите. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Емоционалното ви състояние ще е доста нестабилно, а настроението – променливо. Желанието ви е да постигнете целите си на всяка цена, но не се амбицирайте толкова много, защото цената може да се окаже твърде висока. Не е изключено точно днес да прекратите някаква връзка, която от доста време ви дотяга.

Телец

В началото на деня ще сте леко мрачни, а текущата работа съвсем няма да ви освежи. Излишно е да си поставяте срокове и да се опитвате да бързате. Анализирайте направеното до момента и възможностите за промяна. Именно те ще ви окуражат.

Близнаци

Доста напрегнат ден, а един от начините да „понижите градуса“ е да не си поставяте неизпълними задачи. Овладейте емоциите и търсете творчески елемент във всяка една от дейностите си. Ако си създадете разнообразие ще се справите по-лесно и по-малко изнервящо.

5-те зодии, които изневеряват най-често

Рак

На работното място ще има доста спорни ситуации. Споделяйте предложенията си предпазливо и с предварителната нагласа, че може да не получите одобрение. За сметка на това любовните отношения ще ви заредят с увереност и траен оптимизъм.

Лъв

Опитайте се да излезете от стереотипите, ако искате да намерите успешни решения на днешните казуси. Приемете за успех дори липсата на напредък, защото е много вероятно да се наложи да „дадете назад“. За компенсация на затрудненията любимият човек ще ви изненада приятно вечерта.

Дева

Умението ви да работите организирано и да сте последователни ще е много полезно днес. Някои занимания ще са истинско изпитание за професионализма ви. Предстоят важни делови срещи, на които ще решите окончателно сериозен финансов въпрос. Ще получите обаждане от стар обожател, който не ви е бил безразличен.

Как да подредим дома си според фъншуй за Годината на кафявата земна свиня

Везни

Съвсем навреме ще усетите, че някой се опитва да ви измами и ще прекратите процеса без щети за себе си. Следобед ще се справите с не сложен, но досаден битов проблем. Обърнете внимание на човека, който непрекъснато ви обсипва с комплименти.

Скорпион

Ще сте много заети, но това ни най-малко няма да ви развали настроението. Даже напротив, в минути на бездействие ще се чувствате неловко. Не се страхувайте от непознатото, точно то днес ще ви се получава най-добре.

Стрелец

Най-после ще успеете да се справите със занимание, което ви е отнело доста сили и време. Ще изпитате задоволство и сигурност в уменията си. Разговор или посещение на приятел вечерта ще е свързано с неприятни новини. Ако можете да помогнете, направете го своевременно.

Козирог

Придържайте се днес към две правила: никакви финансови рискове и никакви любовни авантюри. Действайте по обичайния си начин и се придържайте към обичайното поведение. Изненадващите ви реакции или изказвания няма да предизвикат положителен ефект.

Водолей

Настроението ви е приповдигнато, но сте прекалено доверчиви и непредпазливи. Денят не е подходящ за уговаряне условията по перспективни сделки. Ще постигнете желаните резултати, само ако не привличате вниманието и не обсъждате намеренията си.

Риби

Натоварванията ще са интензивни, нищо няма да ви „се опре“, но в края на деня ще се чувствате доста изтощени. Позволете си някакво културно развлечение, което ще възстанови тонуса ви. Ако нямате такава възможност останете в позната обстановка вечерта и си осигурете достатъчно сън.

Коментирай