Свободно време

„Мисис Баба“ Стефи Стаменова: Не крия възрастта си, гордея се с нея

Интервю с победителката в тазгодишното издание на конкурса

24.01.2019г. / 15 09ч.
Аз жената
„Мисис Баба“ Стефи Стаменова: Не крия възрастта си, гордея се с нея

По традиция на Бабинден се състоя 10-тото издание на конкурса „Мисис Баба“. Успоредно с него се проведе и единственият в света международен конкурс за баби „Mrs Grandma Universe“ и „Mrs Classic Universe“.

Журито, съставено от досегашните носителки на титлите, определи за „Мисис Баба България“ 2019 Стефка Стаменова. Нейни подгласнички станаха Цветанелия Колева, Славка Йовчева, Марияна Станчева и Айше Дрянова.

Стефка Стаменова всъщност е била учител, радиоводещ, а сега работи като лайф коуч в Лондон. Връща се у нас специално за конкурса.

Не крия възрастта си, гордея се с нея. Това е възрастта на младостта и свободата. Не знам защо някои хора крият възрастта си. Всеки един ден трябва да сме благодарни, че сме живи“, сподели в„България сутрин“ носителката на короната „Мисис Баба“

Тя обясни, че е участвала в този конкурс, защото това е едно предизвикателство.

„Аз излязох от зоната си на комфорт. В този случай не контролирах нещата. Много мои приятели ми подхвърляха идеята, която аз не приемах сериозно. Държа да съм посланик на красотата, но и на добрината“, допълни Стаменова.

Вижте повече във видеото.

Коментирай