Свободно време

Дневен хороскоп за 1 февруари

Лъвовете да се пазят от интриги

01.02.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В петък събитията ще са динамични, но е важно да не се забъркваме в конфликти. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Предстоят приятни преживявания от личен характер. Кратко пътуване, запознанство или друга непредвидена авантюра, която ще повиши самочувствието и настроението ви. Всичко ще се развие много добре, ако не прекалявате с претенциите.

Телец

Не се впечатлявайте от поведението и изказванията на околните. Не очаквайте да ви поддържат винаги и безусловно, за да не се разочаровате. Ще се чувствате много по-сигурни, ако никой не се бърка в работата ви.

Близнаци

Като начало събитията ще се развиват различно от очакванията ви и резултатите няма да ви харесат. Преценете действията си така, че да си навредите най-малко или да не давате възможност да ви навредят. Следобед ситуацията ще се промени и тогава ще можете да поемете инициативата в свои ръце.

Женски хороскоп за февруари 2019

Рак

Отстоявайте решенията си аргументирано. Неведнъж в рамките на деня ще усещате прояви на враждебност. Бъдете внимателни, за да ви елиминират враговете ви ще се опитат да ви изкушат и да навредят на авторитета ви.

Лъв

Не позволявайте да ви въвличат в конфликти. Ако днес си изпуснете нервите дълго ще съжалявате и ще е трудно да възстановите равновесието. Ще намерите важен документ, който мислите, че сте загубили.

Дева

Някой ще ви направи забележка или ще разкритикува работата ви, което може доста да ви смути. Не бързайте да отговаряте, проверете фактите. Междувременно друг от участниците твърдо ще защити позициите ви и то по начин, който никак не сте очаквали.

Хороскоп за годината на Жълтата земна Свиня (част първа)

Везни

Създайте си някакво развлечение в последния ден от седмицата. Кратка разходка до място, което обичате, гостуване при приятели или просто вечеря извън дома ще ви разтоварят и заредят с добро настроение. Постижение на роднина ще ви впечатли.

Скорпион

Не позволявайте на околните да обсъждат личния ви живот. В момента, в който се поведе подобен разговор побързайте да прекратите темата по подходящ начин. Не общувайте с непознати в тъмната част на денонощието.

Стрелец

Настроението ви няма да е в най-оптимистичния си вариант днес. Не се оплаквайте от неприятностите си пред колеги, съседи или хора, които не познавате твърде добре. Приятелите, впечатлени от угрижения ви вид ще ви направят някаква приятна изненада вечерта.

Любовен хороскоп за февруари 2019

Козирог

След напрегнатата седмица от вас зависи да си осигурите заслужена почивка. Дали ще се отдадете на любимите си занимания, на лек мързел или на интелектуални преживявания е въпрос на предпочитание, но не го правете сами. Ще се почувствате много по-уютно в компанията на любимия човек.

Водолей

Някой ще се опита да ви подведе или да ви използва да свършите нещо неприятно. Бъдете изключително наблюдателни и предпазливи. Не подписвайте никакви документи, които ви обвързват финансово за дълъг период от време.

Риби

През целия ден покрай обичайните задължения ще се налага да се занимавате с проблеми на близките си. Предобед за помощ ще ви потърсят родителите, по-късно брачният партньор, а вечерта – децата. Вечерната „акция“ ще е най-неприятна, защото ще е свързана с някаква пакост или грижа за здравето.

Коментирай