Свободно време

Дневен хороскоп за 5 февруари

Близнаците да не харчат

05.02.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През днешния ден е особено важно да внимаваме с финансите. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Служебните проблеми ще са спешни. Убедителни сте, ако трябва да инициирате някаква обща дискусия, подходящо е да го направите днес. В края на деня ще ви съобщят за парични постъпления, които очаквате.

Телец

Няма да сгрешите, ако днес заложите на интелектуалните си способности. Подходящ момент за сложните решения е следобедът. Колегите може да подложат на съмнение лоялността ви към фирмата, в състояние сте да отстоите позициите си. Не вярвайте на щедри обещания.

Близнаци

Успоредно с текущите задачи наблюдавайте какво се случва около вас. Не е изключено да се опитат да ви заблудят, за да се възползват от грешките ви. Не се занимавайте с хазарт и не купувайте скъпи стоки.

Хороскоп за годината на Жълтата земна Свиня (част първа)

Рак

Реагирайте така, че да не навредите на отношенията си. Не са изключени новини, свързани с подобряване на жилищното ви устройство. Не е изключено да ви насрочат внезапна финансова проверка, приемете го спокойно.

Лъв

Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Ще получите офертите или приходите, които очаквате, но не в момента, в който предполагате. Непредвидените ви финансови разходи ще са свързани с глоби, такси или стари лихви.

Дева

Ще настъпят промени на работното място. Първоначално ще се наложи да се занимавате с чужди проблеми, които ще приличат на гордиев възел. Ще впечатлите шефа с идеите си. Предложенията за допълнителни приходи са несериозни, не подписвайте никакви окончателни документи.

Везни

Увлечени в уреждане на личен (а може би и любовен) проблем ще пропуснете важно съобщение от професионалната област. Не критикувайте колегите и близките си, ще съжалявате за казаните думи. Мил подарък ще ви зарадва, но не бързайте да се реванширате.

Хороскоп за годината на Жълтата земна Свиня (част втора)

Скорпион

Енергетиката ви е стабилна. Околните ще обсъждат постиженията ви, но за вас е благоприятно да заемете неутрална позиция. Така ще чуете откровеното мнение на околните за себе си. Продължавайте да спазвате финансова дисциплина.

Стрелец

Преценявайте познанията си и не се захващайте за дейности, които не сте в състояние да „обхванете“ и реализирате самостоятелно. Не се опитвайте да натрапвате мнението си, ако коренно се различава от това на околните. Изчаквателната позиция ще ви предпази от финансови загуби.

Козирог

Действайте екипно. Съобразявайте своите желания и възможности с тези на колектива. Въздържайте се от щедри обещания и резки промени. Ако се налага да взимате решения по финансови въпроси, то правете го извън всякакви емоции.

Водолей

За успешен изход от всяка критична ситуация разчитайте на чувството си за хумор. За новите занимания ще са ви нужни и нови умения. Не са изключени проблеми с по-възрастни роднини. Днешната работа ще донесе допълнителни приходи, но след време.

Риби

Привлекателни сте и в състояние да създадете връзки, към които от доста време се стремите. Оставете важните делови решения за друг ден. Не разчитайте на финансови постъпления.

Коментирай