Свободно време

4 кристални топки разкриват какво трябва да промените

Един забавен тест

19.07.2022г. / 10 19ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Рано или късно в живота идва време за промяна. Думата „промяна“ често предизвиква съмнение, притеснение. Но не е задължително тя да означава нещо негативно. Споделяме един забавен тест с 4 кристални топки. Изберете си една и вижте какво трябва да промените.

Ако сте избрали кристална топка 1

Събитията се развиват бързо за вас и периодът е подходящ да си поставите нови цели, да отворите нова страница в живота си. Започнете да работите върху мечтите си, върху това да развивате себе си, правете неща, които ви карат да се чувствате наистина щастливи.

Запишете всички неща, които ви радват, правят ви щастливи, които бихте искали да реализирате и започнете да изпълнявате вашия списък. Резултатите може да не са мигновени, ето защо не бива да се отказвате от това да бъдете постоянни.

Кабала гривна със 7 възела

Ако сте избрали кристална топка 2

Време е да оставите миналото зад гърба си. Твърде дълго се задържахте в това, което беше, вместо да се фокусирате върху настоящите събития. За да зараснат раните, трябва промяна, която да започне да се случва сега. Напуснете миналото, възползвайте се от настоящия момент. Имате силата да промените бъдещето. Пренастройте мислите си към позитивно.

Ако сте избрали кристална топка 3

Границите не са нещо лошо, но само, ако са добре поставени. Дали не е време и вие да поставите определени граници? С тях ще можете да структурирате новия път в живота си. Задайте друга посока и се съсредоточете върху нея. Не губете време и енергия за незначителни неща, а се съсредоточете върху вашите действия. Промените може и да ви плашат, но на по-късен етап ще осъзнаете, че това е било за добро.

Свързани статии

Ако сте избрали кристална топка 4

Време е да се свържете с хората около вас, със себе си и с природата. Погрижете се за физическия си и емоционален комфорт. Обградете се с личности, които имат позитивна настройка. Правете чести разходки из природата, защото нейната сила ще ви помогне да намалите стреса, да се презаредите с положителна енергия. Слушайте тялото си и знаците, които ви дава. Периодът е подходящ да се разделите с нездравословните навици.

Коментирай