Свободно време

Кралят на френското диско Lifelike идва в София

Продуцентът на Discopolis ще е специален гост на афтърпартито на Go Food & Drink Awards 2019

07.02.2019г. / 15 45ч.
Мария Дуковска
Мосю Lifelike.

Мосю Lifelike.

Тазгодишната церемония Go Food & Drink Awards за най-добрите барове и ресторанти в града ще е повече от грандиозна. Веднага след края на награждаването, когато емоциите на спечелили и подкрепящи ги ще са в своя пик, ще започне истинското парти.

В 22 часа на 15 февруари, петък, вратите на зала ДНК в НДК ще са широко отворени за всички фенове на медията и танците. По това време прожекторите от сцената ще преминат в диско режим и там ще се качи специалният гост за афтърпартито – мосю Lifelike, един от най-запомнящите се френски диджеи от близкото минало.

Неговата звезда изгрява през 2005 година, когато счупи всички класации за електронна музика с великия хит Discopolis.

Бързо цъкни линка на видеото тук, за да се сетиш, и сме сигурни, че веднага ще подскочиш от стола и ще дадеш Going на събитието.

По това време сингълът на Defected бе продаден в стотици хиляди копия и въртян във всички клубове по света от най-яките диджеи. Тракът стана химн на едно цяло поколение. Имаме незабравими спомени от парчето и тук, когато без него не минаваше парти в добрите стари „Ялта“ и „Червило“. Артисти като Eric Prydz и Desyn Masiello го пускаха по два пъти и раздаваха целувки на екзалтираната публика.

Впоследствие излязоха безброй ремикси, едити и дори преиздаване на Discopolis 2.0 десет години по-късно.

От този фурор франсето се възползва по най-добрия начин и оттогава не е спирал да обикаля световната сцена, за да споделя своя талант на продуцент и DJ. Сетът му най-добре е описан от самите Daft Punk като „секси линия между ню диско, ню уейв и фънк“.

С нескрит ентусиазъм и нетърпение очакваме неговата поява зад пулта в нощта на наградите. За звездната вечер и специалния гост на събитието Go Guide благодари за подкрепата на генералния си спонсор Stars Group.

Support artists: Vladislav Moustache Love, Stranger Synths ft. Paci

Да повторим, за да запомним:

15 февруари, 22 часа, петък, ДНК на НДК – LIFELIKE (France)

Коментирай