Свободно време

Дневен хороскоп за 12 февруари

Девите да внимават с емоциите

12.02.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Във вторник ще бъдем изправени пред избори, ще трябва да внимаваме в комуникацията и делата. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Следвайте първоначалните си планове. Действайте с умерено темпо и не пришпорвайте околните. Денят не е подходящ за нови инициативи. Пасивността е за предпочитане пред непредвидимостта и резките действия.

Телец

Някой от обичайното ви обкръжение ще се опита да ви провокира и да ви подтикне към прояви на враждебност и агресия. Отстоявайте принципите си, но в рамките на правилата и добрия тон. Въздържайте се от индивидуални изяви, които биха ви направили обект на обсъждане.

Близнаци

Не е желателно да привличате вниманието. Ще се наложи да се справите с някои сложни казуси. Най-добре е да го направите самостоятелно. Ако нямате идея за решение, възползвайте се от съществуващите практики, пряко или в комбинация.

Растения, които привличат любовта в дома и семейството

Рак

Бъдете предпазливи, ако се налага да работите с нови хора или с нова техника. Не налагайте мнението си, резултатите от работата ще докажат, че начинът ви на мислене е бил правилен. Ако ви предложат помощ преценете обективно дали да се възползвате и как ще се отрази това на авторитета ви.

Лъв

Ще бъдете изправени пред трудния избор дали да защитите своите интереси или общите. Мислете за последствията от гледна точка на финансите и на позициите си в колектива. Ако преди обед не ви хрумне оптимално решение е по-добре да не участвате или да поискате отлагане.

Дева

Запазете спокойствие, ако усетите, че някой непрекъснато се противопоставя на решенията или се опитва да бави работата ви. Дистанцирайте се доколкото е възможно и се справяйте с познати методи. Може да се наложи да разделите работата си на части, за да усвоите и приложите нова информация.

Любовен хороскоп за 11 – 17 февруари

 

Везни

Не е желателно да правите дългосрочни инвестиции дори финансовото ви състояние да го позволява. Не давайте пари назаем на приятел, точно те ще се окажат фатални за дългогодишните ви добри отношения. Преценете как материалното ще се отрази на моралното преди да правите каквито и да било експерименти.

Скорпион

Не се намесвайте в чужди спорове, особено такива на родителите ви и техни приятели. Без ни най-малко да го искате днес непрекъснато ще попадате в някакви конфликтни ситуации. Реагирайте гъвкаво и се въздържайте от участие доколкото е възможно, за да не влезете в ролята на „без вина – виновен“.

Стрелец

Рутинната работа няма да ви затрудни, но ще се наложи да се занимавате с чужди грешки. Някой непрекъснато ще търси съветите и съдействието ви. Довършвайте започнатото, за да не се занимавате след време с отстраняването на собствените си грешки.

Козирог

Въздържайте се от резки промени, които биха се отразили на финансовото ви състояние, любовните отношения или методите на работа. Постарайте се да работите с умерено темпо и да обмисляте резултатите многопластово. Не се занимавайте с дейности, които ви натоварват психически.

Водолей

Не правете планове, а следвайте събитията. Така или иначе няма да можете да реализирате всичките си замисли, бъдете доволни и на това, което все пак сте успели да направите. Не са изключени конфликти с единия от родителите ви, постарайте се да ги избегнете.

Риби

Важните ви задачи ще са свързани с организация на пътуване, разплащане на стари сметки, издирване на актуална информация по професионални въпроси. Не позволявайте на близките да ви манипулират и подтикват да давате неизпълними обещания само за да ви оставят на мира.

Коментирай