Свободно време

Как да поздравим любимия си за Свети Валентин според зодията му

Най-подходящият вариант да поздравите Телеца е да съчетаете материалното с духовното

13.02.2019г. / 10 16ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Кой е най-подходящият поздрав към любимия ни човек според зодията му, който да отправим на най-романтичния ден в годината – Свети Валентин? Това ни разкрива астрологът Петя Георгиева в статия, която специално предостави за читателите на Az-jenata.bg.

Овен

За тях е валиден принципът: далече от очите, далече от сърцето, което означава, че най-добрият подарък сте самите вие. Изберете някаква дрънкулка, която ще ползва всеки ден и я поднесете без никакви картички, панделки и джуфки, с едно най-обикновено: заповядай и гледай да не го загубиш. Не са важни стойността или видът на подаръка, а жестът.

Телец

Най-подходящият вариант за поздрав е да съчетаете материалното с духовното. Започнете с гореща прегръдка и бурни целувки, а след това „материализирайте“ любовта си с нещо вкусно. Ако вашият Телец обаче е на диета, и златно сърчице на верижка ще свърши работа.

Близнаци

Ще се зарадват най-много, ако изберете някое непознато за тях място, на което да ги заведете и там да поднесете поздравите си. Подаръкът не е от особено значение, изберете го според финансовите си възможности. Изразете чувствата си по най-романтичния възможен начин и бъдете готови да се въплътите в ролята на добър слушател, да чуете дългия монолог с широко отворени очи и без да прекъсвате представителя на двойната зодия. Със сигурност той/тя дълго ще пази мили спомени за празника, на който сте били заедно.

Рак

Няма значение какъв ще е поздравът, важното е да не забравите, че е време за поздрав. Представителите на този знак приемат забравянето за лична обида. Подаръкът трябва да показва познаване на характера, а разговорите да са свързани с приятни преживявания от миналото или пък, ако нямате общо минало, с въпроси за неговото/нейното детство. Само тогава любимият ви Рак ще се почувства истински уютно.

Лъв

Основна част от поздрава за един Лъв са комплиментите, отправени към него/нея, така че бъдете щедри. Ако е дама цветята са задължителни, а още по-задължително е да обясните дълго и красноречиво колко сте доволни, че точно той/тя споделя любовта ви. Е, ако към пледоарията прибавите и билет за театър, кино или концерт, считайте че сте „улучили десетката“.

Дева

При тях не може само с поздрав, задължително трябва и подарък. Стойността на подаръка няма значение, но е желателно да е съпроводен със забележима грижа и жестове, гарантиращи, че цялото ви внимание е концентрирано само и единствено върху конкретния представител на този прагматичен знак. Ако сте искрени бъдете сигурни, че той/тя ще се реваншира подобаващо.

Везни

В поздрава за представител на зодия Везни задължително и многократно трябва да присъстват думите „единствен и неповторим“, независимо дали става дума за мъж или жена. Всички останали думи трябва да са с романтична нотка и ако сте заедно от по-дълго време, отдайте се на мили спомени. Най-подходящият подарък са изискани сладкиши или напитки, такива които той/тя не би се сетил/а да си купи. И не пропускайте момента със селфито, ако не искате да прецакате цялата работа за едното нищо!

Скорпион

Накарайте въображението си да работи на бързи обороти. Ако ще поздравявате за празника на влюбените Скорпион, то постарайте се да сте изключително оригинални. Подредете нещата така, че той/тя да се чувства като в приказките. Лошо ви се пише, ако се разочарова. След това каквото и да правите сянката ще си остане да виси над главата ви… не се знае колко дълго време. Подаръкът трябва да е и тематичен, и конкретен, задължително поднесен с искрена любов.

Стрелец

Поздравът ви за Стрелеца трябва да започне първо с висока оценка на неговите заслуги, оригинални идеи и утвърдени постижения. След това да премине във въпрос или молба да ви обясни с какво точно се занимава в момента. Дори темата да ви е абсолютно неясна цъкайте с език и се възхищавайте. Що се отнася до подаръка, то по-добре да сте без такъв, отколкото да поднесете нещо тривиално. Стрелецът приема всеки подарък като награда за уникалността си и ако искате да сте заедно и на следващия Св. Валентин, бъдете прецизни.

Козирог

С Козирозите нещата са по-различни. Те не са страстни любители на празниците, защото ги отвличат от работата им. Значи поздравът ви трябва да е бърз, изчистен от колоритни изразни средства, ясен и разбираем. Подходящият подарък трябва да е практически приложим и по възможност да не е предмет, който Козирогът вече притежава, освен ако не сте се уговорили в магазина, че може да бъде заменен с нещо друго. След това оставете организацията на празника в ръцете на Козирога с надеждата, че поне малко ще се доближава до вашите разбирания.

Водолей

Ако имате късмета да сте влюбени във Водолей, значи няма да имате никакви затруднения с празничния поздрав. Първо за него е важно просто да сте заедно и второ, сътворете нещо лично, например стихотворение или гатанка, чийто отговор е ваше съвместно преживяване. Водолеите се радват на всичко, а най-предпочитаният от тях подарък е да ги оставите да правят каквото си искат. Така че, ако реши да ви завлече в шумна компания, вместо да организира романтична вечеря за двама просто се съгласете, няма да съжалявате.

Риби

Всички знаят колко дълбокомислени и задълбочени са Рибите. За тях всеки празник е свързан с „нещо особено“, нали затова е празник, за да е различен от останалите дни. Задачата ви няма да е никак лесна, защото трябва да измислите някакъв „особен“ поздрав, отговарящ на предпочитанията на вашата Риба. Следвайте интуицията си и бъдете спонтанни, точно това е източник на радост за представителите на този съзерцателен знак. Ако подаръкът ви е нематериален, като например музика, комбинирайте го с нещо материално, като например приятна напитка. Критерият ви за избор трябва да е въображението, а не цената.

Коментирай
Свободно време