Свободно време

Красавиците от BOND със специално любовно послание за българските си фенове

Дамите ще изнесат 2 концерта в България

13.02.2019г. / 14 17ч.
Михаела Лазарова
Красавиците от BOND със специално любовно послание за българските си фенове

Трогателно романтично видеопослание, записано специално за всичките си български фенове, по случай наближаващия 14 февруари, изпратиха очарователните Еос Чатър и Гай-И Уестерхоф от феноменалните BOND, които ще представят най-доброто от творчеството си на 26 март в зала 1 на НДК – София и на 27 март в комплекс СИ’ ЛА в Пловдив.

„Ние сме BOND и искаме да ви пожелаем един наистина специален Свети Валентин, изпълнен с много любов! И още, пригответе се за един незабравим спектакъл, който ще изпълним в София на 26 и в Пловдив на 27 март! Обичаме ви!“, споделиха пред обектива световнопризнатите кросоувър музикантки, които, заедно с останалите членове на най-известния и успешен струнен квартет в света, избраха именно България, за да отпразнуват своя 20-годишен юбилей на сцената.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YLmkCwmbjco" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

BOND, смятани за пионери на кросоувър течението и най-известните негови представители, имат изключително натоварена програма – освен че репетират активно за грандиозния юбилеен спектакъл у нас, те се готвят и за едно от най-мащабните събития не само във Великобритания, а и в света, посветено на правата на жените глобално – ежегодният March 4 women, който ще се проведе на 3-ти март в Лондон.

От всички популярни дамски формации на Острова, именно BOND са избрани за посланици на събитието, което тази година се фокусира върху темата за насилието над жени на работното място и у дома.

„March 4 women“ е изключително важно събитие за нас и има много специално място в сърцата ни. Бидейки част от BOND ние сме привилегировани – изразяваме се по начина, по който най-много обичаме – чрез своята музика и сме свободни. Не трябва обаче да забравяме всички онези жени, чиято свобода бива застрашена заради насилие – било то на работното място или у дома“, споделиха музикантките, превърнали се в мултиплатинени заради рекордните продажби в световен мащаб, които са реализирали за бляскавата си 20-годишна кариера.

Билети за концертите на BOND в София на 26 март и в Пловдив на 27 март вече могат да се открият в мрежата на Ивентим – България в цялата страна и онлайн, както и в Билетна каса НДК и онлайн на tickets.ndk.bg.

За BOND:

Името BOND не се нуждае от представяне. От създаването на групата през 2000 г., те привличат огромно внимание върху себе си, заради нечуваните до този момент интерпретации на класическа музика, примесена със съвременна поп и денс музика. От тогава те се превръщат в емблема и пионери на кросоувър течението.

С реализирани милиони продажби BOND си спечелват титлата на най-успешния и добре продаван струнен квартет за всички времена.

За 20-годишната си кариера момичетата изковават и зашеметяващите 56 платинени и 15 златни диска в световен мащаб (включително във Великобритания, САЩ, Австралия, Япония, Белгия, Франция, Унгария, Италия, Швеция, Хонг Конг, Индонезия, Малайзия, Сингапур, Корея, Тайван, Тайланд, Колумбия, Мексико, Нова Зеландия, Канада, Австрия, Чехия, Гърция, Норвегия, Португалия, Швейцария, Филипините и Чили). Световните турнета с напълно изкупени зали не биха могли да се преброят.

Музиката на BOND е част от знакови филмови саундтракове като иконичната британска екшън-комедия „Джони Инглиш“ с Роуън Аткинсън, където изиграват и самите себе си, както и „XXX State Of The Union“ със Самюъл Джаксън, Уилям Дефо и Айс Кюб.

Свирили са на сцената на Наградите на MTV, „Америка търси талант“, „Великобритания търси талант“ и много други, както и на редица световни спортни събития – през 2012 момичетата взимат участие в закриващата церемония на Олимпийските игри в Лондон.

Емблематични за историята на съвременната музика остават и изявите им на места като египетските пирамиди в Гиза и на Уол Стрийт в Ню Йорк.

Присъединете се на:

BOND в София: https://www.facebook.com/events/2369631779715281/

BOND в Пловдив: https://www.facebook.com/events/573613033120789/

За повече информация: www.bondquartet.com

Коментирай