Свободно време

Дневен хороскоп за 14 февруари

Близнаците да внимават с поведението си

14.02.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Честит ден на влюбените! Звездите са ни подготвили изненади, вижте какви.

Овен

Романтичното ви настроение в комбинация с любопитство ще ви подтиква към създаване на нови контакти. Ако все още не сте в сериозна връзка, сега е моментът. В случай, че вече имате любим човек, измислете приятна изненада, с която да разпалите пламъка на любовта.

Телец

Възползвайте се от обстоятелствата и ориентирайте вниманието към стратегическите си планове. Не се вторачвайте в дреболии със съмнително значение. Що се отнася до любовните отношения, не залагайте на случайности, преценете предварително какво ще е приятно и за вас и за партньора ви.

Близнаци

Имате желание да ви забележат и ще се случи. Ще привлечете вниманието, но е желателно да обмисляте поведението си, за да не подтикнете околните към иронични забележки или да създадете погрешни представи за целите си. Ако имате желание вечерта да сте в компания, то нека тя да е камерна.

Любопитни факти за Свети Валентин

Рак

Поведението на някои хора от обичайното ви обкръжение може да е твърде странно. Да се изказват двусмислено, неясно или да подхвърлят неоснователни намеци. Опитайте се да обсъдите ситуацията с човек, на когото имате доверие, за да прецените ситуацията от различна гледна точка. Въздържайте се от контакти със съмнителни личности.

Лъв

Независимо че денят подтиква към романтични мисли, най-важни за вас днес ще са теми, свързани с професионалния напредък, парите и обучението. Опитайте се да балансирате между личните си фантазии и реалните факти. Не се подвеждайте по предложения на приятели за промени, за които не се чувствате готови.

Дева

Не превишавайте правата си и не надценявайте възможностите. Ще се наложи да се справите с поредица сложни въпроси и ще успеете, ако не разчитате на помощ и не идеализирате ситуацията, в която сте. Отношенията с любимия човек може да са леко дистантни точно на празника, разберете причината и ще „подредите пъзела“.

Как да поздравим любимия си за Свети Валентин според зодията му

Везни

Новини от стар приятел отдалече ще разбудят фантазията ви. Мислите ви ще са изпълнени само с планове за пътешествия и приключения. Мечтайте си, но не тръгвайте на път реално. Не се отвличайте от работата си, ако искате да не събудите съмнения в професионализма си.

Скорпион

Търсете преки пътища и лесни начини. Ако някое занимание не ви се получава не зацикляйте върху него, защото само ще губите време и сили. Събитията ще са нееднозначни, анализирайте ги и си изграждайте резервни варианти.

Стрелец

Независимо от желанието ви ще участвате в различни дискусии. Не поучавайте събеседниците си и не се опитвайте да изпъкнете. Внимавайте какво обещавате, защото съвсем скоро ще ви потърсят сметка за казаното.

Козирог

Романтика, интриги, горещи „жълтинки“… с много емоции ще е изпълнен днешният ден. Ще получите важна информация, свързана с дългосрочните ви планове, но и половинчати съобщения, които могат да възпрепятстват актуалната ви работа. Ще можете да дадете ход на нещо изоставено и в същото време дребен проблем ще се разреши от само себе си.

Водолей

Настроението ви е оптимистично, а чувството за хумор неизчерпаемо. Днес ще съумеете да приемете като шега дори спънките, на които се натъквате. Добрите новини ще са свързани с жилището ви или друг недвижим имот.

Риби

Непривично бъбриви сте и имате желание да споделяте подробности, които при други обстоятелства не бихте обсъждали. Коментирайте въпросите, които ви вълнуват само с близките си. Действайте с умерено темпо и не позволявайте да ви натоварват с чужди грижи.

Коментирай