Свободно време

Дневен хороскоп за 20 февруари

Какво ви вещаят звездите днес

20.02.2019г. / 09 19ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои интересен ден, в който ще можем да постигнем успехи и да се погрижим за комфорта си. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Затрудненията днес основно ще са свързани с работата ви. Възможни са разногласия, прояви на враждебност. Ще избегнете част от противоречията, ако уточнявате параметрите и предварително се запознавате подробно с указанията за работа.

Телец

Ще сте доволни от днешните си постижения, колкото и да са малки. Най-важното е, че няма да са въпрос на късмет, а на комбинация от вашите интересни идеи и натрупан опит. Разрешаването на юридически спор ще докаже правилността на позициите ви.

Близнаци

Проявете предпазливост и повишено внимание. Някои дейности ще са непознати. Направете само онова, което можете, за всичко друго се допитвайте. Не се подвеждайте по чуждо мнение и не подписвайте документи, свързани с промяна на жилище или работно място.

Рак

Проявете инициатива спрямо въпросите, които ви интересуват. В благоприятна позиция сте, събеседниците ви ще се съобразят с условията или изискванията, които поставяте. Ако се налага да пътувате, направете го без опасения.

Лъв

Въздържайте се от експерименти на работното място. Спазвайте правилата и оставете инициативата на останалите си колеги. Обръщайте внимание на подробностите при уреждане на финансови сделки.

Дева

Подхождайте към сложните въпроси прагматично. Ако ви дават препоръки, изслушайте ги, но помнете, че не е задължително да ги прилагате. Не вярвайте на мили думи и комплименти, по-скоро ще ви подведат.

Везни

Намалете контактите и действайте доколкото е възможно самостоятелно. Не изказвайте мнение, ако не ви питат. Опитвайки се да помогнете или да направите добро, най-вероятно ще се натъкнете на неразбиране, обвинения и неблагодарност.

Скорпион

Част от днешните ви занимания ще са много важни и свързани с бъдещите ви професионални изяви. Бъдете старателни, детайлни, но и предпазливи. Непредвидено посещение или проверка ще ви „отвори врати“ за кариерен напредък. Приемете възможността с умерен оптимизъм.

Стрелец

Участието ви в общата работа може да получи ниска оценка или даже да бъде леко пренебрегнато. Овладейте честолюбието и запазете спокойствие. Следобед проектът, по който се работи ще зацикли и тогава ще можете да се намесите и да защитите позициите си.

Козирог

Спокоен ден, ако не си поставяте твърде амбициозни цели. Съобразявайте се с обстановката и приемайте затрудненията като „част от пейзажа“. Ще отхвърлите и допълнителни задачи, освен ежедневните, но не е желателно да се преуморявате.

Водолей

Не идеализирайте обстановката и подхождайте към заниманията си практично. Довършете изоставеното и обърнете внимание на разни домашни и битови дреболии, които изнервят близките ви. Ще ги изненадате приятно и може да си поискате някоя глезотия за награда.

Риби

Запазете усещането си за реалност. Не драматизирайте неуспехите си и не преувеличавайте постиженията. Начинът, по който общувате може както да ви помогне, така и да ви навреди. Проявете гъвкавост, за да стабилизирате позициите си.

Коментирай
Свободно време