Свободно време

Az-jenata.bg с рекорден брой читатели за януари 2019-а

Сайтът е бил посетен от 625 хиляди потребители

20.02.2019г. / 13 31ч.
Аз жената
Az-jenata.bg с рекорден брой читатели за януари 2019-а

Az-jenata.bg постигна рекордна посещаемост през януари 2019 г.! Сайтът е бил посетен от 625 хиляди уникални потребители, показват статистическите измервания на Gemius.

Това е втори рекорд за електронното списание Az-jenata.bg в рамките само на два месеца, след като през декември 2018 г. сайтът постигна посещаемост от 620 хиляди посетители. Този рекорд бе подобрен през изминалия януари т.г, като медията затвърди пазарния си дял от 14 процента и е на една от водещите позиции в сегмента.

Аудиторията на Az-jenata.bg се увеличава непрекъснато, като на годишна база потребителите на сайта са нараснали с 10%.

Реално читателите на Az-jenata.bg са дори повече, тъй като Gemius измерва само българския трафик, не и читателите от чужбина.

Az-jenata.bg е част от Investor Media Group. Данните на метричната система за януари 2019 г. показват, че Investor Media Group запазва своята втора позиция в топ 10 на водещите медийни компании у нас.

Екипът на сайта ви благодари за доверието и интереса към нашата медия. Обещаваме ви да вложим всичко от себе си, за да продължим да ви бъдем все така интересни, а надяваме се, и полезни. Благодарим!

Коментирай