Свободно време

Дневен хороскоп за 21 февруари

Предстои динамичен ден

21.02.2019г. / 06 57ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Нека надникнем в астрологичната прогноза за 21 февруари, четвъртък и да разберем какво ни вещаят звездите.

Овен

Заниманията ви ще бъдат стопирани от някакви бюрократични ограничения. Разочароващото е, че дори да се опитвате стриктно да спазвате правилата ще се натъквате на субективни затруднения. Лична среща ще се окаже изключително важна.

Телец

Успешното начало на деня не бива да ви заблуждава. Не е изключено да получите поредица „интересни“ предложения в различни насоки. Не потвърждавайте нищо, ако не сте се убедили във верността на информацията.

Близнаци

И малките пропуски ще създадат големи проблеми днес. Не превръщайте дилемата в драма. Делови партньор може да ви създаде финансови проблеми.

Рак

Едва ли ще се случи нещо ново, но ако обръщате внимание на детайлите, няма да изпуснете възможностите от старите неща. Съчетайте интересите с принципите си, ще ви е полезно.

Лъв

Отложете важните решения. Избягвайте стандартните варианти. Ако се наложи да промените първоначалния си график, направете го само в името на близките си.

Дева

Каквито и да са желанията ви, съобразете ги с възможностите си. Избягвайте спонтанните разходи. Не е желателно точно днес да уговаряте сделки с недвижими имоти.

Везни

Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Ще се наложи да балансирате между деловите връзки и личните отношения. Отстоявайте принципите си, но без да си създавате врагове.

Скорпион

Екипната работа ще е от особено значение. Само чрез нея ще докажете най-важните си качества. Ако имате желание да смените работата или екипа си днес ще получите висока оценка.

Стрелец

Дребна подробност ще насочи обвинения срещу вас. Или по-точно дребен пропуск. Ако запазите спокойствие и реагирате с чувство за хумор ще оправите нещата. В противен случай конфликтът ще се задълбочи.

Козирог

Не се очакват непредвидени събития през деня. За сметка на това вечерта ще ви застигнат куп новини, на част от които ще ви е трудно да реагирате. Ситуацията няма да е спешна и няма да ви принуждава да бързате, така че не го и правете.

Водолей

Не се движете сами в непознати райони в тъмната част на денонощието. Пропуски, за които са ви напомнили преди време отново ще стопират работата ви, защото тогава сте ги пренебрегнали. Постарайте се да оправите нещата, ако не искате да навредите на авторитета си.

Риби

Както личните, така и деловите отношения ще стигнат до някаква критична точка. Постоянните връзки ще се стабилизират, а част от несъществените ще отпаднат. Вечерта преживяванията ще са изненадващи.

Коментирай