Свободно време

Сутрешното шоу Стартер става на 17 години

Симо и Богдана празнуват годишнината в широк приятелски кръг

22.02.2019г. / 15 30ч.
Мария Дуковска
Сутрешното шоу Стартер става на 17 години

Стартер – най-забавното сутрешно шоу в българския ефир става на 17 години на 27 февруари и ще празнува годишнина от първия си съвместен ефир по БГ Радио в широк приятелски кръг в столичен ресторант, точно както семейните двойки празнуват годишнина от сватбата си.

Симо и Богдана са заедно в ефир вече 17 години и е време да подновят своите предбрачни клетви и радиообещания, отново в ефир и пред слушателите като свидетели, в празничния ден на партито 17 години Стартер, 17 години Пълен брак.

След 17 години брак партньорите в семейната двойка са вече обичайно улегнали, по-спокойни, търпеливи и са загубили малко от тръпката в любовта. Но не и Симо и Богдана! Сутрешният адреналин, провокацията, лоялните слушатели, безкрайните смешни истории и вдъхновението са част от треската, която ги държи влюбени в радиото толкова години!

Част от нетрадиционните места, на които се е излъчвал празничният ефир за рождения ден на Стартер досега, са били – циркова арена, телевизионно студио, бензиностанция, кафене, класна стая, музей, спалня. Празничното предаване тази година ще започне на 27 февруари в 7 ч. сутринта в ресторант „Щастливеца“ в София, а за да го отпразнуват подобаващо към любимите водещи Симо и Боги ще се присъединят и едни от най-популярните български изпълнители и известни личности, както и верни приятели и фенове на Стартер. На двойното тържество – рожден ден и годишнина от сватбата, Симо и Боги очакват Стефан Вълдобрев, Жоро Тошев, Мариана Попова и Веселин Плачков, Стойко Сакалиев, Лара Златарева, дует Ритон, Иван Лечев и Жени Александрова, Рафи, Поли Генова, Нели Хаджийска, Кристина Патрашкова, Стефан Щерев и още много приятели на „семейната двойка“. Гостите ще трябва да отговарят на въпроси, свързани със семейството, сватбата, брака и как да задържим любовта.

В празничното издание на традиционната рубрика в Стартер Пет Въпроса на БГ Радио ще отговарят Данчо и Мариана Караджови – една семейна двойка, която със сигурност има какво да посъветва ефирната двойка Симо и Богдана.

Коментирай