Свободно време

Седмичен хороскоп за 25 февруари – 3 март

Какво ви очаква през новата седмица

24.02.2019г. / 19 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои нова седмица и е време да надникнем в астрологичната прогноза. Ето какво ни вещаят звездите според хороскопа, изготвен от Петя Георгиева.

Овен

Едва ли ще се случат някакви ярки и запомнящи се събития през тази седмица. Няма да се налага да бързате и проблемите, с които ще трябва да се справяте, ще са по-скоро чужди, отколкото ваши собствени. Включването ви в преодоляване на някои затруднения може да се случи дори без да давате гласност на действията си, като например благотворителна или друг вид социална инициатива.

Някои представители на вашия знак ще могат да довършат финансови сделки, стартирани преди време, ако не ги обсъждат и не оповестяват намеренията си. Колкото по-гъвкаво реагирате и колкото по-самостоятелно обмисляте вариантите си, толкова по-добри резултати ще получите. Първоначалните уговорки може да правите неофициално, но финалните условия трябва да са документирани.
В слънчевите дни повишавайте физическите натоварвания.

Телец

Ще имате възможност да разгърнете потенциала си равномерно и разумно. Би било голяма грешка да не се възползвате. За да реализирате плановете си са ви нужни целенасоченост, умерена инициатива и добра организация. Разпределете програмата си така, че с най-важните задачи да се занимавате в средата на седмицата. В началото се заемете със скучните и недовършените. Въображението ще ви подскаже ефективни варианти.

За края на седмицата оставете дребните и лесните неща, защото след като вашата покровителка Венера навлезе в знака на Водолея настроението ви коренно ще се промени. Личните отношения ще придобият приоритет и на моменти може да сте леко разсеяни. В същото време обаче може да ви предложат и допълнителна работа, което ще ви зарадва.

Близнаци

Акцентът на усилията ви през тази седмица ще падне върху професионалните ангажименти. Определено ще имате много работа и почти никакво свободно време. Най-сериозни ще са натоварванията в края на този месец и началото на следващия, което съвпада почти със средата на седмицата. Можете да разширите влиянието си, да участвате в интервюта за нова работа, в състезателни инициативи, да елиминирате конкуренцията, да се включите в инициативи със социална значимост.

Не започвайте нови дейности, бъдете предпазливи при уреждане на финансови операции, въздържайте се от сделки с чужди пари. Не е изключено да се наложи неголям извънреден разход или да загубите някакъв предмет. Няма място за паника, ситуацията скоро ще се промени. Личните отношения също може да са леко нестабилни. Ако сте обвързани организирайте си някакво развлечение в края на седмицата, което ще ви даде възможност да избегнете неприятните разговори с любимия човек.

Рак

Ще е полезно, ако през тази седмица общувате предимно с личности, с които не сте в конфликт на интереси, нямате общ бизнес или професионални противоречия, а ви свързват неформалните ви увлечения. С такива, с които бихте могли да водите неангажиращи разговори на теми, различни от ежедневните. В началото на седмицата настроението ви може да е нестабилно, да сте мнителни, раздразнителни, капризни, обидчиви и при това изобщо да не осъзнавате, че околните нямат нищо общо със заниженото ви самочувствие.

Намалете активността, избягвайте заниманията, които ви отегчават, въздържайте се от импулсивни реакции, за които след време бихте съжалявали. Ще избегнете отегчението от рутинната работа, ако отделяте поне по половин час дневно за медитация в тишина или на фона на подходяща музика, организирате си разходка в близост до естествен водоизточник, когато метеорологичните условия позволяват. Позволете си лично време, в което да анализирате поведението си и вариантите за промяна на вредните навици.

>> Мъжки грешки според зодията, когато ви харесват <<

Лъв

Събитията през тази седмица ще ви накарат да повярвате в себе си. Доста често ще се налага да се справяте със сложни казуси в напрегната обстановка. Ще ликвидирате стар конфликт, ще намерите решение на здравословен проблем, който може и да не ви засяга лично, ще довършите сделка с ваши или чужди финанси, която ще се окаже по-изгодна, отколкото сте предполагали. И всичко това в разбъркан ред, понякога и повече от един път. Напрежението обаче ще поддържа тонуса ви и първоначално няма да усетите умора.

Що се отнася до личните преживявания, някои от тях ще ви припомнят твърдението, че като не ви върви в бизнеса ще ви провърви в любовта и обратно. Избягвайте романтичните заигравки на работното място. Не очаквайте прекалено много от новите запознанства. Ако вече сте обвързани направете всичко възможно да освежите връзката си. Участвайте солидарно в домашните задължения.

Дева

Представителите на вашия знак през повечето дни от тази седмица ще забравят за себе си. На някои ще им се наложи да се заемат с чужди задължения, които ще се окажат и спешни, и недовършени. На други, да се съобразяват с чужди желания, понякога и капризи. На трети, да търсят нови бизнес-партньори, с които ще повишат ефективността от работата си. Всички действия ще са обвързани с писмени сделки, а устните уговорки ще са валидни само в чисто личен план.

За щастие, енергетиката ви ще е стабилна. Изразходвайте силите си равномерно и разпределяйте времето си оптимално. В края на седмицата направете кратка равносметка на свършеното и отложеното, както и на финансовия резултат. Не скъсявайте дистанцията с новите си познати, преживяванията няма да удовлетворят изискванията ви.

Везни

Разпределете равномерно силите си между професионалните и домашните задачи. Формулирайте ги ежедневно, а не за целия период като се съобразявате с обстоятелствата и се възползвате от тях, доколкото ви е възможно. Довършете старите дейности преди да се захванете с каквото и да било ново. Най-добри резултати ще дадат заниманията, свързани с бита и домашния уют.
Семейните отношения ще са спокойни, ще получавате одобрение на предложенията си и близките с желание ще се включват в работата по реализацията им. В края на седмицата може да има изненади, предизвикани от външни фактори, които да не са ви съвсем по вкуса, но ако заложите на чувството си за хумор, ще се справите без сериозни щети. Използвайте времето за почивка по предназначение и с идеята да обогатите вътрешния си мир.

Скорпион

Напредъкът ви през тази седмица зависи изцяло от творческия ви потенциал. Всичко, към което подхождате с въображение и правите с удоволствие ще ви се получава добре. Ако искате да се справите успешно с рутинната работа, опитайте се и там да вложите грам фантазия. Не залагайте на стари схеми, търсете нестандартни решения. Подгответе се подобаващо за уникалния и отбелязван само у нас празник, с който в петък ще настъпи новият месец, зарадвайте хората от обичайното си обкръжение.

Предстоят изненади, свързани с личния живот. Контактите ще са интензивни и необвързаните представители на вашия знак ще бъдат обект на нескриван интерес. Семейните пък ще си дадат сметка доколко са доволни от партньора си и как да променят ситуацията към по-добро. В края на седмицата не са изключени допълнителни финансови постъпления, които да ви дадат възможност да си организирате предпочитано развлечение.

>> 6-те най-интуитивни зодии, за които другите са като отворена книга <<

Стрелец

Добри новини, получени още в началото на седмицата ще повишат настроението ви. Оптимизмът ще се отрази положително на работоспособността ви и ще съумеете оптимално да съчетаете публичните и домашните си задължения. Справяйки се с жилищните, битови въпроси или дребни ремонти ще подобрите не само обстановката у дома, но и взаимоотношенията с членовете на семейството си. Ще получите отговори точно на въпросите, които ви вълнуват най-много.

През втората половина на седмицата избягвайте жестовете на разточителност, излишна щедрост и смели обещания, за които не сте сигурни, че ще изпълните. Избягвайте и контактите с непознати, а спрямо новите си партньори бъдете предпазливи. Не рискувайте с крупни финансови операции, възможно е да претърпите загуби. Пазете си и вещите, за да не станете обект на посегателство.

Козирог

Колкото и да е студено и снежно навън въздухът малко по малко започва да „мирише“ на пролет. Заетостта ви в началото на седмицата ще е по-ниска от обикновено и е подходящо да отделите време за здравето и външния си вид. Прегледайте гардероба, погрижете се за кожата, косата и ноктите, освежете фигурата с малко спорт. Ще ви подейства тонизиращо и след това всичко ще ви се получава с много по-малко усилия.

Ще имате възможност да уредите някои финансови дела, които ще ви донесат допълнителни приходи. За доста трудна задача ще получите подкрепа от стар приятел, а може би и възможност да участвате в кратковременна форма на обучение. Ще се наложи да се занимаете с важни документи, уреждащи статуса ви с близки роднини, които може да са свързани даже с кратко пътуване. След това задачите ви ще са в рамките на обичайното и изпълнението им няма да изисква прекалено много усилия.

Водолей

Допълнителни финансови постъпления, награда или скъп подарък ще ви накарат да се чувствате значими още през първите дни на тази седмица. Използвайте ги за подобряване на битовите си условия на живот, като ангажирате и вниманието на близките си в тази дейност. Разпределете приходите си много внимателно, като отделите една минимална част за собствените си предпочитания, а друга малко по-голяма, за подготовка на замисли, свързани с почивка, покупка на движимо имущество или обучение на по-младите членове на семейството.

През втората половина на седмицата мислите ви ще са много по-романтични, а желанията – по-поетични. Ще общувате с нови хора, които ще оценят високо уменията ви и ще останат възхитени от чувството ви за хумор. Забавлявайте се, но без да прекалявате със закачките тип флирт и без опити да трансформирате деловите отношения в лични, независимо от изкушенията, които ще ви подтикват към подобни стъпки.

>> Девизът на всяка зодия в годината на Жълтата земна Свиня <<

Риби

В този момент три планети се намират едновременно във вашия знак и взаимодействието между тях ще е определящо за поведението и целите ви. Актуалните ви стремежи ще са свързани с отстояване на самостоятелност, независимост, лични интереси и търсене на преки начини за саморазвитие. Ще сте много по-решителни и ще насочите усилията си към дейности, за които преди време не са ви стигали или сили, или смелост.

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да разберете кой преди време ви е „слагал прът в колелата“. Независимо, че имате основателни причини да реагирате враждебно, във ваша полза е първоначално да реагирате в рамките на добрия тон: директно, но коректно. Ако не стигнете до споразумение поне ще разберете кои са слабите страни на противника ви и как да се възползвате от тях. С минимални усилия ще напреднете значително.

Коментирай
Свободно време