Свободно време

Лейди Гага за романтичния дует с Брадли Купър: Хората видяха любов

„Това е, което искахме вие да видите“, каза звездата в интервю пред Джими Кимъл

28.02.2019г. / 11 17ч.
Мария Дуковска
Лейди Гага и Брадли Купър по време на изпълнението си на Оскарите. Снимка: Reuters

Лейди Гага и Брадли Купър по време на изпълнението си на Оскарите. Снимка: Reuters

Романтичното изпълнение на песента „Shallow“ на Лейди Гага и Брадли Купър по време на церемонията на Оскарите, буквално подлуди социалните мрежи, медиите и милионите почитатели на двете звезди. В онлайн пространството в последните няколко дни нямаше по-гореща и обсъждана тема от това дали двамата актьори нямат романтична връзка и извън екрана. Припомняме ви, че двамата участват във филма „Роди се звезда“, който е режисьорски дебют за Брадли Купър.

Вълнуващият дует на двамата по време на церемонията на 91-ите награди на кино академията в САЩ, покори милиони зрители по целия свят.

Мнозина дори съжалиха половинката на Брадли Купър, супермоделът Ирина Шейк, че е била свидетел на този романтичен спектакъл.

Ето какво обаче каза Лейди Гага по тази тема в предаването на Джими Кимъл:

Да, хората видяха любов и познайте какво? Ние искахме да видите това.“

„Shallow“ е любовна песен. „Роди се звезда“ е любовна история. За нас беше много важно да сме свързани през цялото време... Когато пееш любовни песни, това е, което искаш хората да усетят.

Гага дори сподели, че нейната връзка на сцената с Купър не е по-различна от нейните „ръце, обгърнали“ дуетния ѝ партньор Тони Бенет, с когото звездата направи поредица от концерти и записи. А с него тя никога не е имала любовна връзка.

Аз съм артист и предполагам, че свършихме добра работа... заблудихме ви!“, каза още певицата по темата за дуета с Брадли.

Това, което за много от зрителите може да е останало незабелязано е, че след края на изпълнението си, когато двамата се връщат отново на местата си, Брадли Купър целуна нежно приятелката си Ирина Шейк, а тя от своя страна, поздрави Лейди Гага за прекрасното изпълнение. Така че засега явно драма на хоризонта няма и всички са щастливи.

Снимки: Reuters

Коментирай