Свободно време

Какви съвети ще получите в „Училище за булки“

Биляна Йотовска ще бъде сред експертите в инициативата

07.03.2019г. / 12 44ч.
Мария Дуковска
Какви съвети ще получите в „Училище за булки“

За четвърти път доказани експерти ще дават щедро своите съвети в „Училище за булки“. Събитието ще се състои на 9 и 10 март в Mall Bulgaria. Само за уикенд 25 жени ще могат да се възползват от услугите на специалистите.

„При мъжете е много по-лесно, защото си купуват костюм и са готови за сватбата. При жената има страшно много подготовка. 80% от сватбата е булчинската рокля“, посочи организаторът на „Училище за булки“ Емилия Куркутиади пред Bulgaria ON AIR.

Фитнес моделът Биляна Йотовска се включва в инициативата, за да насочи бъдещите булки към най-добрия начин за постигане на перфектна физическа форма.

„Силно се надявам да има време да консултираме адекватно всяка една булка, за да е в най-добрата си форма. Хубаво е да има време и да се подготвим както трябва. Съобразявам се с фигурата на момичето и с роклята. Всичко върви ръка за ръка с правилното хранене, достатъчно пиене на вода и достатъчно сън“, сподели Йотовска в „България сутрин“.

Коафьорът Вили Боршукова също ще бъде част от събитието. По думите ѝ е много важно преди сватбата булките да имат ясна концепция за стила на роклята, която да се съчетае с прическата и грима.

„Важно е да знаем как да покажем красотата на роклята и стъпките за боядисване и подхранване на косата да се случат много преди сватбения ден“, отбеляза тя.

Коментирай