Свободно време

Изберете символ и вижте какво ви очаква до края на 2019

Какво трябва да промените

15.03.2019г. / 17 05ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Всяка изминала година ни оставя уроци. Дали успяваме да си вземем поука или не, времето ще покаже. Понякога пренебрегваме знаците на съдбата, но също така сме научили и да не подминаваме възможностите за положителна промяна. Пред вас има три символа. Изберете си един от тях. В зависимост от вашия избор, вижте на какво трябва да обърнете внимание до края на 2019.

1. Перфектното подреждане

Ако напоследък сте се вгледали добре в това, което се случва около вас, вероятно сте забелязали, че добрите възможности са се увеличили. До края на годината ще можете да разширите, да промените в положителна посока вашите убеждения.

Това ще ви донесе повече изобилие, любов, радост, успех. Не забравяйте да празнувате вашите успехи, дори малките. Заслужавате го, защото работихте усилено за тях. Въпреки положителните стечения на обстоятелствата не бива да спирате да полагате усилия.

Камъни, с които да елиминирате отрицателната енергия

2. Поемане по пътя на мъдростта

Ако сте избрали символ номер две, това означава, че ще трябва да избягвате всякакви разговори и срещи, които могат да доведат до по-сериозни спорове и несъгласия. Няма да липсват ситуации, които ще ви натоварват емоционално. През 2019 година ще трябва да се научите да бъдете по-мъдри в някои ситуации.

Ако все пак няма как да избегнете по-стресовите моменти, обмисляйте добре своите стъпки. Само с положителна нагласа и неотговаряйки на отрицателното с отрицателно, ще можете да запазите и повишите вашите положителни вибрации.

6-те емоционално най-интелигентни зодии

3. Подхранвайте здравословните си взаимоотношения

Ако изборът ви се е спрял на този красив символ, то до края на 2019 година ще трябва да обърнете по-голямо внимание на взаимоотношенията. Никой няма идеални такива. Но между тези, които няма да ви носят радост, ще е важно да подхранвате другите – с положителния заряд, които ви мотивират.

Преместете фокуса си от токсичните връзки. Търсете компанията на обичащите хора, чиито срещи хранят душата ви с усмивки. Те ще ви помогнат да покажете своите най-добри качества в любовта, работата.

 

Коментирай