Свободно време

Дневен хороскоп за 18 март

Девите да внимават с емоциите

18.03.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В понеделник няма да липсва напрежение. Повече за това какво ви очаква, вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Подхождайте предпазливо към проекти, които ви представят убедително и красноречиво. Някъде има уловка, постарайте се да я откриете навреме. Не бъдете прекалено критични към близките си, опитайте се да избегнете „дребните камъчета, които обръщат колата.“

Телец

Довършете започнатото. Стремете се към качество, а не към количество. Текущата работа няма да ви затрудни. Ще се наложи да отделите част от времето си за близък, който има нужда от помощ.

Близнаци

Обстановката ще е променлива. Не се натоварвайте с отговорни професионални решения, ако позицията ви не предполага да взимате такива. По време на лични разговори не забравяйте, че всеки има своята гледна точка.

Седмичен хороскоп за 18 – 24 март

Рак

Мислете за текущите занимания, а не за дългосрочните планове. Съобщение от близък може да ви завари неподготвени и да ви разтревожи. Не вярвайте на информация по адрес на любимия човек, умишлено се опитват да ви вкарат в интрига.

Лъв

Запознайте се подробно с всички документи, с които се налага да работите днес. Търсете отговори на неясните въпроси и връзка между детайлите. Някои от тях ще са подвеждащи. Член от семейството ще ви напомни за неизпълнено обещание. Не се опитвайте да бягате от отговорност.

Дева

Настроението ви е нестабилно, избягвайте отговорните решения. Както деловите преговори, така и личните разговори днес ще стигат до „задънена улица“. Трябва ви точна информация и ясна концепция за да направите поредната крачка.

Везни

Не бързайте и не привличайте вниманието. Вместо да получите похвала може да извадите на показ собствена грешка и да се почувствате доста неловко. Оставете близките си да взимат самостоятелни решения. Прекалената грижа ще ги настрои срещу вас.

Любовен хороскоп за 18 – 24 март

Скорпион

Партньорите ви ще се опитат да променят условията по сделки, които вече са ви представили. Съпоставете ги и анализирайте разликите. Може да се окаже, че опитвайки се да ви надхитрят, всъщност си вкарват автогол. Използвайте възможността да прокарате собствени инициативи.

Стрелец

Намалете темпото и се въздържайте от активни действия. Наблюдавайте, анализирайте и даже си записвайте. Ще успеете да адаптирате чужди предложения към собствени решения и да улесните работата си.

Козирог

Ако сте си наумили, че трябва да смените работното място, днес може да попаднете на интересни предложения. Преди да изпратите документи или да уговорите интервю прегледайте чуждите мнения, споделени в интернет. Избягвайте оферти, изискващи предварителна такса за участие.

Водолей

Творческият ви потенциал е силен и може да ви хрумне да се занимавате с няколко неща едновременно. Ако резултатите зависят само от вас може и да се справите, но ако са свързани с действията и на други участници, ще си навлечете неодобрението им. Реагирайте спокойно на изискванията на близките си.

Риби

Прекалено сте оптимистични и не си давате реална оценка за трудностите, на които бихте могли да се натъкнете. Готови сте да атакувате предизвикателствата фронтално, но ще се справите по-бързо, ако подходите към тях заобиколно. Личните преживявания ще са окуражаващи, особено ако до момента нямате постоянна връзка.

Коментирай