Свободно време

Как да организирате портфейла си, за да привлечете пари

Отнасяйте се с портфейла си добре

20.03.2019г. / 11 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Аксесоар, без който не можем е портфейлът. Избираме го според любимите си цветове, стила ни, размера на чантата, в който ще го носим. Искаме да е удобен, с достатъчно отделения, за да съберем всичко, което ни е необходимо. Но понякога изборът ни може вместо да привлече потока на парите към нас, да направи така, че да не можем да задържим финансите си. Как да организирате портфейла си, за да привлечете пари?

Оправете се с безпорядъка

Първото и най-важно нещо е портфейлът ви не само да е здрав и да няма дупки, но и да бъде добре подреден, да е чист. Подобно на дома и офиса, според фъншуй, след като изчистим нещо и премахнем застоялата енергия, ще създадем място за нови енергийни потоци.

Ето няколко примера за това как да организирате портфейла си, за да не спирате положителните енергийни потоци към вас.

Квитанция от банкомат, всякакви бележки, които представляват дълг.

Не дръжте в портфейла си празни опаковки, изтекли карти за спорт, активности или нещо друго.

Винаги дръжте в портфейла си поне малко пари, защото те са символ на изобилие. Избягвайте да го държите празен. Също така, подреждайте добре банкнотите, не бива да са прегънати, намачкани.

В обобщение, просто се отървете от всичко, което не използвате.

Отнасяйте се с портфейла си добре

Колкото и странно да ви звучи, ако не се отнасяте добре с този аксесоар, все едно не се отнасяте с уважение към парите. Така например, избягвайте да хвърляте портфейла си, да го поставяте на масата за хранене, на пода, на плота в банята.

Според фъншуй, цветът на портфейла също има значение за потока на парите.

Черен цвят

Черният цвят е един от най-често срещаните за портфейл. Той символизира богатството и просперитета. Ако се стремите към напредък в кариерата или бизнеса, черният портфейл е добър избор.

Каква личност сте според интериора в дома си?

Син цвят

Синьото символизира водата, което значи че парите ви ще бъдат източени точно като този елемент. С такъв цвят ще ви бъде трудно да натрупате богатство. Ето защо не се препоръчва син портфейл.

Червен цвят

Той символизира огъня и също не се препоръчва за цвят на портфейла, защото ще изгори късмета ви.

Кафяв цвят

Ако искате да увеличите спестяванията си или да имате навика да харчите твърде много пари, този цвят може да ви помогне да спестите средства.

Розов цвят

Цветът е подходящ за онези дами, които търсят своята половинка, тъй като розовото привлича любовта и късмета. Но ако искате да увеличите богатството, заложете на друг цвят.

Зелен цвят

Символизира растежа, новия живот. Според фъншуй, в дома е хубаво да имаме зелени растения, за да увеличим потока на положителната енергия. Зеленият портфейл ще ви помогне за увеличаване на доходите и добрите възможности. Този цвят е чудесен избор за предприемачи, хора, които трябва често да генерират нови идеи.

Свързани статии

Жълт цвят

Светложълтият цвят като избор за портфейл, лесно привлича пари, но тези пари също толкова лесно и ще бъдат похарчени. Ще имате добър паричен поток, но няма да го задържате за дълго време. Ако искате да спестите пари, изберете цвят горчица, за привличане на богатство и късмет – пастелно жълто.

Лилав цвят

Той е подобен на розовия, тъй като представлява късмета и е подходящ за необвързани, които търсят сродната си душа, но избягвайте лилаво, ако търсите богатство.

Не на последно място, не ползвайте портфейл, който е втора ръка. Енергията на предишния собственик може да ви повлияе.

Активирайте късмета на парите, като поставите в портфейла си 3 китайски фъншуй монети с червен конец.

Коментирай