Свободно време

Дневен хороскоп за 20 март

Лъвовете да внимават с парите

20.03.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През днешния ден ще трябва да бъдем фокусирани повече върху работата и да избягваме конфликтите. Ето какво показват звездите.

Овен

В 23.59 ч. Слънцето ще навлезе във вашия знак. Събитията ще са противоречиви. Идеи не ви липсват и подходът ви към работата ще е активен, но пък прекалената ви напористост може да предизвика неодобрение от страна на колегите. За предпочитане е да работите самостоятелно, ще постигнете добри резултати с минимални усилия.

Телец

Създайте си предварителна програма за работа и изпълнявайте задълженията си по реда на постъпването им. Подхождайте творчески към задачите, спазвайте правилата и не се противопоставяйте на препоръките, които ви дават по-опитни колеги. Избягвайте дейностите, с които не сте съвсем наясно.

Близнаци

Нужна ви е отправна точка днес, с каквото и да се захванете. Не е подходящо да инициирате промени, свързани с професионалния ви статус. Някои ваши действия може да бъдат подложени на критика. Отговаряйте аргументирано и без нотки на агресия, за да не навредите на отношенията си.

Първата буква на името ви разкрива какви сте в любовта

Рак

Не е изключено да се наложи да пътувате. В същото време ще трябва да се справите с доста голям обем информация и да класифицирате най-съществената. Не се обиждайте на забележките на колегите си, целта им ще е да ви помогнат, а не да ви злепоставят. Деловите разговори може да са свързани с напрежение и разминаване на мненията.

Лъв

Анализирайте финансовото си състояние, не са изключени проблеми. По-добре намалете разходите, вместо да търсите заеми. Не посягайте на запасите си, скоро ще имате нужда от тях за по-съществени дейности. Не изоставяйте по средата започнатите занимания.

Дева

Дребна случка ще ви върне към спомени. Ще е малко трудно да се съсредоточите в текущите си задължения. Не са изключени проблеми, ако работата ви е свързана с клиенти или с много хора. Внимавайте какви документи подписвате.

Коментирай