Свободно време

Дневен хороскоп за 22 март

Девите да внимават с парите

22.03.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В петък ще бъдем фокусирани върху служебните дела, но ще трябва да обмисляме добре действията си. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Съобразявайте се с обстановката, в която се намирате, правилата и характеристиката на събеседниците си. Не бързайте да поставяте условия и да ангажирате околните с изискванията си. Търсете баланс между формалното и неформалното за да спечелите надеждни партньори.

Телец

Ще сте доволни от себе си днес. Ще съчетаете полезното с приятното, ще се реванширате за направена услуга и ще спечелите симпатиите на хората, с които общувате. Любезното ви поведение и спокойна реакция ще впечатли дори личности, които като цяло не са на ваша страна.

Близнаци

Няма да имате сериозни затруднения, ако не надценявате възможностите си. Ще ви предложат да се включите в непозната дейност. Идеята ще ви ентусиазира, но помислете дали сте подготвени преди да се съгласите. Вероятността да се „обучавате в движение“ е минимална.

Символи на късмет от различни части на света

Рак

За трудните казуси търсете нестандартни решения. Като цяло днес не привличайте вниманието върху себе си. Ще постигнете много по-добри резултати, ако сте „по-тихи от водата и по-ниски от тревата“. Успехите ви може да не предизвикат гръмки овации, но пък и грешките ви няма да са съпроводени с остри критики.

Лъв

Професионалните отношения на моменти ще са доста „горещи“, но ако сте сигурни в позициите си не бива да се отказвате. Отстоявайте твърденията в рамките на добрия тон и опитвайки се да не засягате чужди интереси. Най-силните ви аргументи ще са свързани с дългосрочния финансов ефект.

Тест: Кой образ на Меган Маркъл сте вие?

Дева

Преценявайте много внимателно дългосрочните си инвестиции. Не предприемайте действия, които биха се отразили негативно на близките или на мира в семейството. Не купувайте стоки само заради етикета им, качеството ще ви разочарова.

Коментирай