Свободно време

Седмичен хороскоп за 25 – 31 март

Ще трябва да обърнем внимание на здравето си

25.03.2019г. / 13 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

В началото на седмицата не е изключено да усетите леко неразположение, отпадналост, липса на тонус. Причината е тривиална, нарича се „пролетна умора“ и не е показател за болестно състояние. В този смисъл не е желателно да употребявате силни лекарства без лекарско предписание. Достатъчно е да си създадете правилен режим за труд и почивка и да го спазвате. Да ходите пеша поне половин час дневно или ако сте в състояние, да се придвижвате с велосипед. Сериозните проблеми ще са свързани с уреждане на финансови въпроси. Нито давайте, нито вземайте заеми.

Не се занимавайте с управление на чужди пари, внимавайте какви документи подписвате, не правете застраховки, не променяйте тарифните си планове, не си откривайте кредитни карти. Дори да не станете жертва на измама, може да претърпите загуби в резултат на техническа грешка. Когато установите, че това се е случило ще бъде късно и няма да сте в позиция за внасяне на корекции. За щастие, любовта ще разсее „черните краски“ на ежедневието и романтичните отношения ще са основният източник на положителни емоции.

Дева

Както вече стана дума, Меркурий, вашата планета управител, през тази седмица най-после ще излезе от ретроградното си движение. Съвпадът й с Нептун обаче създава условия за деформиране на информационния поток. И ако останалите знаци малко или много може да станат жертва на измама, на нереална преценка, то представителите на знака Дева, твърдо стъпили на земята, ще са по-скоро инициатори на погрешни действия. Ще си спестите сериозни неприятности, ако през тази седмица нищо не обещавате и не подписвате никакви договори.

Дори съвсем дребни на глед пропуски ще се отразят доста зле на отношенията ви. Особено опасно е да си изграждате нереални илюзии на романтична и любовна тема. Онова, което си мислите, че ви се „полага по право“ няма да е връзка, заредена със силни чувства, а нечий груб опит за вмешателство в личния ви живот. Вярвайте на шестото си чувство, а не на приятелските коментари и анализи за перспективата на интимните ви отношения.

Защо родените през март са толкова забележителни?

Везни

Преминаването на Венера в знака на Рибите ще се отрази положително на отношенията ви. Сякаш облаците на съмнението или на неизвестността изведнъж ще се разсеят и ще си дадете отговор на поредица въпроси, които са ви вълнували и затруднявали. Ако сте имали противоречия с любимия човек ще установите, че причините са незначителни и няма смисъл да влагате енергия в подобни спорове.

Ако пък сте изпитали разочарование от поведението на близък приятел ще разберете мотивите за постъпката и ще възстановите разбирателството. Във ваша полза е да провеждате служебните и делови разговори любезно, но без да намалявате дистанцията. Не давайте повод на колегите или шефа да плетат интриги по ваш адрес и да коментират работата ви. Въздържайте се от остри критики и коментари за чужди грешки. Дори да сте добронамерени ще си навлечете неприязън.

Скорпион

Създайте си ясен график за задачите още в началото на седмицата доколкото е възможно. Направете го с нагласата, че ще се налага да го променяте. Така ще си оставите възможността да реагирате гъвкаво и ще можете да замествате една дейност с друга без сериозни загуби на време. Преценете дали ще се налага да си насрочвате делови срещи и по какъв повод ще са те.

Тези, които ще са свързани с доуточняване на условия по текущи сделки проведете още в първите дни. Що се отнася до бъдещите уговорки, за които все още нямате ясна рамка, по-добре е да ги отложите за последните дни.

Постарайте се да не закъснявате за личните срещи. Бъдете внимателни, ако работата ви е свързана с пътуване. Не е изключено да попаднете в сложна ситуация или да претърпите авария. Екипировката в автомобила ви трябва да е напълно окомплектована и надеждна.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
Свободно време