Свободно време

Седмичен хороскоп за 25 – 31 март

Ще трябва да обърнем внимание на здравето си

25.03.2019г. / 13 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Присъствието на Луната във вашия знак в началото на седмицата подсказва, че е крайно време да отделите време за себе си. Позволете си някоя и друга глезотийка като сауна, масаж, разходка по магазините, където бихте могли да си „подарите“ дреболийка, подобряваща настроението. Помислете и за духовния си живот. Посещение на кино, театър или изложба ще ви извади от рутината и ще изгони задълго скуката от съзнанието ви. Възползвайте се и от факта, че Юпитер е във вашия знак и взаимодействието му с Луната създава подходящ фон за занимания, които се отразяват положително на настроението и самочувствието.

Съчетанието на прагматизъм и фантазия ще ви подскаже как да се справите с някои чисто битови проблеми у дома без да направите прекалено големи разходи. Не е изключено да става дума за отстраняване на авария с минимални усилия. Избягвайте контактите с непознати и не вярвайте на „съобщения“ накърняващи репутацията на близките ви.

За три зодии пролетта ще е особено любовна

Козирог

В началото на седмицата ще се наложи да издирите, подредите и анализирате голямо количество информация, свързана с професионалните ви ангажименти. Работете бавно, наслагвайте данните, сравнявайте ги, търсете източници, доказали надеждността си. В личен план са възможни леки недоразумения с най-близките роднини. Някой ще се опита да прикрие постъпка, заради която би си навлякъл гнева ви. Ще разберете истината самостоятелно без чужда намеса.

Ще сте много по-полезни, ако вместо строгост проявите такт и разбиране. Част от случващото се през тази седмица няма да е очевидно или ще е в процес на развитие. Интуицията ви ще е достатъчно силна, за да се досетите какво предстои и да се подготвите психически за новостите. Работата и поведението ви на работното място може да станат повод за обсъждане. Въздържайте се от резки изказвания. Наблюдавайте внимателно и изграждайте дългосрочните си стратегии.

Водолей

Ако все още не сте се подготвили за пролетта, променяйки външния си вид, то възползвайте се от последния ден, в който Венера е във вашия знак. След като тя премине в знака на Рибите на преден план ще излязат въпроси, свързани с комуникацията, документацията и информацията. Колкото и да са важни, организирайте работата и решенията си така, че да разполагате с резервен вариант. Възможно е да се получат недоразумения или да изпаднете в ситуация, която не сте предвиждали и имате желание да промените.

През втората половина на седмицата е възможно да получите приятна изненада от материален или духовен характер. Насладете се на преживяването, но не го приемайте като повод за инициативи, изискващи допълнителни разходи. Контактите ще са интензивни и някой от новите ви познати може да ви заинтригува с идеи, на които при други обстоятелства не бихте обърнали внимание. Не бързайте със заключенията и оформяйте уговорките си писмено. Ако не е абсолютно належащо да пътувате е по-добре да не го правите.

Риби

Силните ви страни през тази седмица се наричат интуиция и въображение. С първата бихте могли да пресечете неприятностите си още в зародиш, а с второто да стабилизирате позициите и да разширите влиянието си. Бихте могли… но дали ще го направите е съвсем друг въпрос. В чисто практически и материален план ще ви е малко трудно да оцените обективно обстановката около себе си. Ще ви е и малко трудно да формулирате ясно мислите си. Събеседниците ви на моменти може да останат с впечатлението, че разговаряйки с тях се намирате в някакъв друг, свой свят. И няма да са далеч от истината. Голямото ви спасение ще е навлизането на Венера във вашия знак.

Присъствието й там ще ви направи по-чаровни, по-отстъпчиви, по-въздействащи и дори да допуснете някакви грешки, няма да предизвикате остра реакция от страна на околните. Те ще са много по-състрадателни и толерантни към вас от обикновено. Романтични емоции няма да липсват, но не приемайте всеки комплимент за любовно обяснение и не реагирайте на всяка забележка със сълзи. Ако синхронизирате чувствата и мислите си ще намерите оригинално решение на стар проблем.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )