Свободно време

Дневен хороскоп за 25 март

Лъвовете да внимават с емоциите

25.03.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Участие в професионална дискусия ще ви даде възможност да демонстрирате професионализма си. Не пропускайте възможността да си направите реклама. Напредъкът ви ще се отрази положително и на отношения, които от известно време са в застой.

Скорпион

Случайна среща и разговор ще промени мнението ви по въпрос с обществено-политически характер. Не е изключено да решите да се включите в някаква кампания или общополезна публична инициатива. Опитайте се да проверите дали целта наистина е безкористна преди да вложите време и енергия.

Седмичен хороскоп за 25 – 31 март

Стрелец

Непредвидено, макар и не голямо финансово постъпление ще повиши настроението ви. След него още по-непредвиден, макар и не съвсем категоричен намек за начало на романтична връзка ще разбърка мислите ви. Не изпускайте нишката на ежедневните занимания, ако не искате денят да завърши с критични забележки.

Козирог

Енергетиката ви е стабилна и настроението ви ще е прекрасно през целия ден. Няма да има някаква особена причина, но фактът че се чувствате добре ще повиши работоспособността ви и ще направите повече от обикновено.

Водолей

Нечие присъствие ще ви окуражи да участвате в занимания, които ви харесват, но не ви е стигала смелост. Може би става дума за спорт или изкуство. Преценете подготовката си и бъдете предпазливи, ако има възможност за травми.

Риби

Не е желателно да си поставяте твърде амбициозни цели. Надценявате възможностите си и не сте в състояние да си изградите ясна схема на работа. Участието ви в екипната дейност днес е далеч по-добра идея от стремежа към индивидуални изяви.

Коментирай
Свободно време