Свободно време

Дневен хороскоп за 25 март

Лъвовете да внимават с емоциите

25.03.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В понеделник, емоциите ни до голяма степен ще бъдат управлявани от случващото се в работата. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Новите преживявания ще са свързани с хобито или други непрофесионални предпочитания. Ако има възможност да отклоните покана за пътуване, направете го. За делови срещи е по-подходящо времето следобед.

Телец

Текущата работа няма да ви затрудни, но ще ви отегчи. За щастие ще имате възможност от време на време да променяте заниманията. Ще получите интересна информация, свързана с обучение и друга, засягаща пътуване в почивните дни. И в двата случая ще има от какво да сте доволни.

Близнаци

Придържайте се към общите правила и решения на колектива. Някои факти може да ви озадачат и да ви подтикнат към мисълта, че един от колегите действа некоректно и в ущърб на екипната работа. Реагирайте деликатно, ако не разполагате с достатъчно аргументи.

Любовен хороскоп за 25 – 31 март

Рак

С нова и доста странна задача ще започне седмицата. Първоначално може да имате опасения, да не сте сигурни, че ще се справите. Приемете предизвикателството. Ще е начин да повишите оценката за себе си, независимо че резултатите може да не покрият очакванията ви.

Лъв

Вдъхновение ще озари представителите на творчески професии. Възможно е да намерят оригинално решение на стари казуси. За всички останали е препоръчително да поддържат спокойни взаимоотношения и да не се връщат към конфликтни теми, които в момента не са актуални.

Тъмната страна на Овена

Дева

Важните задачи за днес ще са свързани с жилище или имот. Не е задължително да са ваши, може да са на близки приятели или на роднините ви. Ще се наложи да премествате документи, багаж, да участвате активно в действия, провеждащи се на повече от едно място.

Коментирай
Свободно време