Свободно време

Дневен хороскоп за 26 март

Девите да внимават с емоциите

26.03.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През днешния ден ще трябва да внимаваме по време на път и когато боравим с пари. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Мечтайте и фантазирайте, но с мярка. В практическите занимания синхронизирайте желанията с възможностите си. Към непознатите задачи подхождайте с нестандартни решения. Любовните проблеми ще решите с помощта на интуицията си.

Телец

Подхождайте предпазливо към събеседниците си. Съобразявайте изказванията и действията си, за да не си създадете неприятели. Прекалената откровеност може да има отрицателни последици, дори твърденията ви да не подлежат на съмнение.

Седмичен хороскоп за 25 – 31 март

Близнаци

Метод на работа, който сте предложили преди време и е бил отхвърлен, сега ще намери приложение. Ще се натъкнете на затруднение при уреждане на финансов въпрос. По-добре е на този етап да го отложите, изчакайте обстоятелствата да се променят. Бъдете внимателни по време на шофиране.

Рак

Предобед ще се наложи да направите непредвидени разходи. Няма да са сериозни и скоро ще ги компенсирате, така че не се безпокойте излишно. Изслушайте проблемите на близки роднини или любимия човек. Едва ли ще успеете да помогнете в решаването им, но те ще са доволни и от проявата на съчувствие.

Любовен хороскоп за 25 – 31 март

Лъв

Ако се налага да пътувате, направете го сутринта. Ще се натъкнете на разни дребни затруднения в изпълнението на текущите си задачи. Реагирайте с чувство за хумор и достатъчно търпение, за да ги преодолеете. Не позволявайте на случайни фактори да въздействат върху настроението ви.

Дева

Служебните задължения ще се окажат повече от обикновено, но по-опитни колеги ще предложат помощта си и с общи усилия ще успеете да се справите. Финансовото ви състояние е леко нестабилно, не превишавайте лимита на набелязаните покупки. Неизпълнено обещание ще ви ядоса. Помислете заслужава ли си да го преживявате.

Коментирай