Свободно време

Женски хороскоп за април

Месец на промени

30.03.2019г. / 07 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Април месец настъпва с редица промени и то не само в атмосферните условия. Звездната карта показва, че ще има динамика, която невинаги ще ни радва. Повече за това какво ни очаква през новия месец, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Още в началото на месеца ще бъдете настроени решително. Няма да ви липсват рационални и мъдри идеи, които веднага ще искате да осъществите. Действайте, защото април е точното време. Очакват ви интересни срещи и познанства. Някои от тях ще имат бизнес характер, докато други ще ви осигурят невероятно приятни емоции. Тъй като ежедневието ви ще бъде натоварено, отделете малко време за себе си. Погрижете се за здравето, красотата, елиминирайте стреса.

Таро прогноза за април за всяка зодия

Жената Телец

Април ще бъде месец на промени за вас, уважаеми дами. Пролетното настроение ще допринесе за вашия оптимизъм и ще увеличи желанието за промяна както на външния вид, така и на интериора на дома, офиса. Някои от вас ще си позволят да направят скъпа покупка, да подменят гардероба си. В отношенията с другите ще се научите да усещате нюансите и да се доверявате на интуицията си.

Жената Близнаци

Жените, родени под този знак ще започнат новия месец с желанието да разширят своите хоризонти, да открият напълно нови места. Тъй като сте нетърпеливи, ако не получите незабавно това, което желаете, може да се натъжите, да се демотивирате. Така рискувате да пропуснете интересни познанства, които могат да се случат, ако сте малко по-активни. Бъдете малко по-настоятелни. Не се страхувайте да споделите талантите си.

Вашето основно оръжие е усмивката. Ето защо, през април, използвайте този ваш коз, за да отворите затворени врати и да спечелите някого на своя страна. В личен и бизнес план са възможни неприятни моменти. Не ги приемайте твърде сериозно. Скоро ситуацията отново ще се нормализира. Избягвайте твърде откровени разговори с колеги. Думите ви могат да бъдат използвани срещу вас.

Жената Рак

Април идва с блясък в очите и вдъхновение за жените Раци. Определено няма да ви липсва вниманието на противоположния пол. Тези от вас, които са обвързани ще насочат своята енергия към партньора си. Но не прекалявайте, за да не започнат да ви приемат като даденост. Събитията край вас ще са интересни и динамични. Забавете малко темпото, ако започнете да се чувствате претоварени.

Коментирай