Свободно време

Спечелете покана за Оскарите през 2020 година

Блясъкът на червения килим

01.04.2019г. / 06 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тази година, на 24 февруари, бяха връчени 91-ите награди на филмовата академия на САЩ – „Оскар“. Това е едно от най-значимите събития за шоубизнеса. Червен килим, разкошни дизайнерски тоалети, афтърпарти с хапки от сьомга и шоколадови статуетки, облечени в злато, което се яде... Любимите ни знаменитости. Кой не иска да ги види?

Да се снима с Дженифър Лопес или да пие скъпо шампанско с Леонардо ди Каприо, докато обсъждат последните му проекти. Е, ако мечтаете да се появите на червения килим, имате възможността да си спечелите покана за следващите награди „Оскар“, които ще се проведат през 2020 година.

Всичко, което трябва да направите е в края на тази година да не пропуснете да проследите кои филми ще бъдат номинирани за престижната награда. А в нощта на връчването на златните статуетки, съберете приятели у дома, облечете се като звезди от червения килим и проследете церемонията.

Честитим ви 1 април и се надяваме нашата малка шега да ви е усмихнала. Но продължавайте да мечтаете. Никога не знаете дали наистина няма да се снимате редом с любимите си звезди.

 

Коментирай