Свободно време

Месечен хороскоп за април 2019

Какво ни очаква през новия месец според астрологичната прогноза

02.04.2019г. / 11 17ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Скорпион

Дали този месец ще бъде в списъка на хубавите или на лошите зависи изцяло от вас. Опитайте се да живеете тук и сега. Не зацикляйте върху стари проблеми и ако не намирате конкретно решение на дадена ситуация, приемете, че или е твърде рано да се занимавате с нея, или не оценявате правилно възможностите си.

Може да ви прозвучи безперспективно и скучно, но най-добрата тактика е да се съсредоточите върху ежедневните си задължения. Възможности за промяна и напредък почти няма, а дори инцидентно да се появят такива „вратички“ ще са свързани с прекалено много условности. С оферти за промяна на работата се занимавайте след като Слънцето навлезе в знака на Телеца, при това без излишен оптимизъм.

Не обсъждайте творческите си планове с колегите, а още по-малко с шефа. На подкрепа не можете да се надявате, но не е изключено някой да ги използва за своя сметка. Опитайте се да разплатите финансовите си задължения. След време ще има възможност да компенсирате направените разходи.

>> 6-те емоционално най-интелигентни зодии <<

Стрелец

Ако искате да се възползвате от случващите се събития, не тичайте пред вятъра. Опитайте се да комбинирате работата с удоволствието и полезното с приятното. Напълно е във възможностите ви. Градирайте желанията си, защото няма да можете да осъществите всички едновременно.

Първо се заемете с онази част от работата си, която наистина ви харесва. Правете нещата с усмивка и без да очаквате бързи печалби. Ще изпитате истинско удовлетворение от факта, че сте пълноценни. Не се занимавайте с финансови операции, обещаващи незабавно забогатяване.

На професионален напредък можете да се надявате около 20-о число на месеца. Тогава ще сте в състояние да реализирате замислите си, свързани с нова работа или разширяване на бизнеса. През последните дни на април предстоят празници. Организирайте си ги така, че да си осигурите пълноценна почивка и положителни емоции.

Козирог

По-добре ще е ако не си правите твърди планове и не разпределяте времето си абсолютно точно през този месец. Често ще се налага да променяте графика и ако реагирате гъвкаво и се адаптирате към обстоятелствата, ще си свършите работата с много по-малко усилия.

Още в началото на периода напрежението бавно, но устойчиво ще се покачва. Ще се натъквате на затруднения в практикуваните от вас дейности или пък ще се случват недоразумения с колегите без видими причини. Постарайте се в такива моменти да се дистанцирате и да не се набивате на очи. Предложенията ви, колкото и да са интересни, няма да привлекат вниманието.

Не е подходящо да сменяте работното място или длъжността си. Ще реализирате тази цел след известно време, когато ще сте в позиция да поставяте условия, с които партньорите ви да се съобразят.

Не прекалявайте с разходите, финансовото ви положение е далеч от представите ви за добро.

>> Какъв е най-големият ви страх според зодията <<

Водолей

Ако не пренебрегвате обичайните си задължения през този месец ще имате достатъчно възможности да разгърнете скритите си таланти. В много по-голяма степен това е валидно за онези представители на вашия знак, които имат малък или среден бизнес, или професионалните им задължения са в сферата на търговията, услугите и транспорта. Шансовете за успех в периода, в който Слънцето е в знака на Овена са по-големи, отколкото когато то навлезе в знака на Телеца. Не че тогава нещата няма да ви се получават, просто ще сте много по-зависими от външни обстоятелства.

Ще се наложи леко да раздвоите вниманието си между актуалните задачи и такива, които сте изоставили преди време. Постарайте се да довършите недовършеното и да наваксате изоставането. Помислете дали имате неизпълнени обещания и им отделете особено внимание.

Финансовото ви състояние ще е достатъчно стабилно, ако се отнасяте отговорно към ангажиментите си и избягвате проявите на разточителност, което съвсем не означава, че трябва да икономисвате от разходите за отдих и почивка.

>> Защо жените Водолеи са толкова интересни <<

Риби

Ще сте много по-успешни, ако към работоспособността си прибавите доза оптимизъм. Докато Слънцето се намира в знака на Овена може да се чувствате леко неуверени, да ви е трудно да се концентрирате върху монотонни дейности, тъй като огненият темперамент на Овена трудно се синхронизира с дълбоката душевност на представителите на вашия знак. Истината е, че точно в този момент трябва да следвате библейската мъдрост: помогни си сам, за да ти помогне и Господ.

Намалете инициативата, но действайте с въображение. Оригиналните ви хрумвания ще се радват на одобрение, а вие на симпатии от страна на партньорите си.

Най-подходящата и подсказваща успех тактика е да сте наблюдателни и да преценявате обективно кой би се заинтригувал от идеите ви безкористно и с желание за съвместна работа. Да оформите екип, макар и временен, и да се заемете с реализацията на плановете си.

Въображението е силната ви страна, така че подбирайте партньори, притежаващи здрава логика. След като Слънцето премине в знака на Телеца възможностите за получаване на допълнителни приходи ще се увеличат. Независимо от това е желателно да ограничите разходите и да заделите финансови запаси, които скоро ще са ви необходими.

Коментирай