Свободно време

Цвети Радойчева впечатли на модно събитие

Тя представи новата си песен „Изчезни“

01.04.2019г. / 14 24ч.
Михаела Лазарова
Цвети Радойчева. Снимка: личен архив

Цвети Радойчева. Снимка: личен архив

Красивата брюнетка подари най-новата си авторска песен с хитово заглавие „Изчезни“ на гостите на едно от най-големите модни събития на годината – Sofia Fashion Week. Ослепителната ѝ визия предизвика възхищение и безброй комплименти от родни популярни личности и модни коментатори. Цвети Радойчева бе избрала разкошна черна рокля с деликатни пайети, дело на сирийския дизайнер Karam Daya.

Новото парче на певицата „Изчезни“ е с модерно поп звучене, силен и завладяваш текст, а изключително въздействащото ѝ изпълнение го направи вече любимо на меломаните и нейните почитатели.

Музиката е на талантливата изпълнителка, текстът на текстописеца Петър Москов, а аранжиментът на Алекс Нушев. „Изчезни“ е песен с послание. Тя ще бъде посветена на жените, пострадали от домашно насилие, било то физическо или психическо. „Изчезни“ е за всички силни и смели жени, които намират сили да споделят и да продължат напред с гордо вдигната глава, след като са били подложени на насилие в някакъв период на своя живот.

Снимка: SFW

 

 

Коментирай