Свободно време

Дневен хороскоп за 2 април

Близнаците да се погрижат за здравето си

02.04.2019г. / 06 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Във вторник ще трябва да мислим повече преди да действаме, както и да обърнем внимание на здравето си. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Въздържайте се от прибързани изказвания, които може да се изтълкуват погрешно и да ви причинят неприятности. Следобед непредвидена среща може доста да ви изнерви, да предизвика непредвидени разходи и да влоши финансовото ви състояние.

Телец

Денят ще бъде изпитание за издръжливостта ви. Ще ви бъде трудно да координирате времето между личните и служебните си ангажименти. Напрежението може да ви извади от равновесие. Не разчитайте на чужда помощ.

Близнаци

Изолирайте се от чуждите проблеми, не се натоварвайте с излишни емоции. Следобед може да усетите бърза умора, главоболие или неразположение. Избягвайте ненужните контакти.

Ето кои зодии ще се радват на успех през април

Рак

Бъдете предпазливи. Не се опитвайте да реализирате идеите си на всяка цена и не си губете времето с дреболии. Следобед вероятно ще имате семейни неприятности.

Лъв

Творческият и емоционалният ви потенциал са много високи. Имате интересни идеи, но настроението ви е нестабилно. Опитайте се да мислите логично и да не си създавате излишни илюзии.

Дева

Остроумието и доброто настроение ще ви съпровождат през целия ден. Довършвайте започнатите дейности. Вероятно ще ви предложат нова работа. Не бързайте с окончателното решение, проверете мнението за фирмата в медиите и социалните мрежи.

Месечен хороскоп за април 2019

Везни

Вероятно ще имате затруднения при изпълнение на професионалните си задължения и това може да ви развали настроението. Въздържайте се от импулсивни решения и не се занимавайте с дългосрочни проекти. Мислете логично и се вслушайте в съветите на близките си.

Скорпион

Опитайте се да убедите шефа да ви вдигне заплатата или да подобри условията на работа. Най-важното е да не загубите самообладание, да реагирате бързо спрямо ситуацията. Имайте предвид, че постиженията ви ще бъдат възнаградени, но и грешките няма да останат незабелязани.

Стрелец

Предстои спокоен, почти успешен ден, но вечерта очакванията ви може да се разминат с действителността. Не настоявайте да се спазват непременно вашите правила, избягвайте контактите с личности, които ви дразнят. Настроението ви е нестабилно.

Козирог

Кипите от енергия, въображението ви подсказва неизброими идеи. Успокойте топката, разчитайте на здравия си разум и на натрупания опит. Мислете за последствията, когато правите рисковани ходове.

Тест: Коя велика жена сте?

Водолей

Подгответе се за поредица конфликтни ситуации, но се опитайте да запазите спокойствие и да не реагирате скандалджийски. Ще се справите успешно, само ако работите самостоятелно. Не се отчайвайте, атмосферата много скоро ще се разведри.

Риби

Анализирайте довършените проекти и ги съпоставете с новите си идеи. Усмивката и личният чар ще ви помогнат да направите прекрасно впечатление на новите си партньори и да стартирате някои стари замисли. Ще ви е по-лесно да обмислите дългосрочните си планове.

Коментирай