Свободно време

Настъпва ретрограден Юпитер – какво ни очаква

Фаза, която ще продължи до август

11.04.2019г. / 12 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци – Виждате ли себе си в някой друг, Близнаци? Ретроградният Юпитер ще разшири вашите лични перспективи, да даде повече смисъл на вашите настоящи партньорства.

Рак – Какво иска вашите тяло, ум, душа? Юпитер идва, за да разшири съзнанието ви и да ви дари с изобилие.

Лъв – Уважаеми Лъвове, бъдете верни на вашата автентичност. Юпитер ще ви напомни за любовта към себе си. Безкрайни възможности, възползвайте се.

Дева – Какво ви кара да се чувствате сигурни? Юпитер ще ви донесе много добри възможности да създадете повече комфорт около себе си. Възползвайте се от тях.

6 зодии, които приемат всичко твърде лично

Везни – Част от духовното ви израстване се състои в това да научите и да комуникирате мъдро. Ще имате много добри възможности и да постигнете вътрешен баланс.

Скорпион – Скорпионите ще усетят положителните вибрации на планетата по отношение на финансите и емоционалния си баланс. Готови ли сте да вземете съкровищата, които толкова време се бавеха?

Стрелец – Вашата управляваща планета сега е ретроградна в знака ви, което означава, че ще преминете през редица различни преживявания и ще поемате по нови и вълнуващи пътища.

Зодии, които имат силна любов със Скорпиона

Козирог – Юпитер е ретрограден, за да обогати света на вашите мечти и да ви помогне да преоткриете себе си. Само не се затваряйте и не се поддавайте на рутината.

Водолей – За вас, Водолеи, настъпва период, в който ще може да оставите отпечатъка си върху света.

Риби – Ще трябва да бъдете по-смели, защото ще имате добри възможности да разширите професионалния си живот.

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
аз ( преди 5 години )
1 rate up comment 2 rate down comment
titia ( преди 5 години )