Свободно време

„Фамилно“ разкрива какви родители са едни от най-известните музиканти и артисти

10 популярни личности стават част от кампания, посветена на десетото издание на „Форум бременност и детско здраве“

04.04.2019г. / 12 22ч.
Мария Дуковска
„Фамилно“ разкрива какви родители са едни от най-известните музиканти и артисти

Коя мелодия представя най-добре родителството, живият ефир или приспиването на бебето е по-трудно и в кои моменти от ежедневието си майките и татковците биха сложили пауза? Отговори на тези и още любопитни въпроси ще даде предаването „Фамилно“ по Bulgaria ON AIR – всеки уикенд, от 10,30 часа.

От 6 април до 20 април, единственото семейно предаване в българския телевизионен ефир, ще разкрие какви родители са някои от най-популярните личности в България. 10 звездни майки и татковци дадоха блиц интервюта за специалната рубрика „Да отгледаш дете …“, която „Фамилно“ стартира по повод десетото юбилейно издание на „Форум бременност и детско здраве“ на водещия здравен сайт Puls.bg.

Дни преди най-голямото специализирано събитие, посветено на бременността, раждането и грижата за детето, репортерът на „Фамилно“ Димана Мирчева попита 5 майки и 5 татковци какво е най-трудното и най-забавното в родителството. В блиц интервютата се включиха музикантите Вики от „Мастило“ и Калин Вельов, популярната влогърка Антоанет Пепе и актьорът Дарин Ангелов, журналистите от Bulgaria ON AIR Десислава Атанасова и Златимир Йочев, радиоводещите от БГ радио – Богдана Трифонова и Симеон Колев, създателката на „Пощенска кутия за приказки“ Гери Турийска и композиторът Ясен Козев.

Сценичната треска е по-тежка от детските въпроси, защото комуникацията между родител и дете не трябва да е трудна“, категорична е Вики от „Мастило“.

Според Калин Вельов десетките въпроси на дъщеря му са далеч по-трудни.
Сценичната треска рядко я усещам, а и мисля, че по-бързо се измъквам от нея“.

Не пропускайте да видите забавните им отговори в предаването „Фамилно“, всеки уикенд от 6 до 20 април, от 10,30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати