Свободно време

Вики от „Мастило“ и Калин Вельов търсят мелодия, която описва родителството

Те са част от 10 популярни личности, които се включиха в кампанията „Да отгледаш дете …“

06.04.2019г. / 13 37ч.
Михаела Лазарова
Вики от „Мастило“ и Калин Вельов търсят мелодия, която описва родителството

Ако родителството е мелодия, как би звучала тя? На този въпрос отговарят вокалистката на „Мастило“ Виктория Терзийска и музикантът Калин Вельов. Те са едни от 10-те популярни личности, които се включиха в кампанията „Да отгледаш дете…“, която стартира по повод десетото юбилейно издание на „Форум бременност и детско здраве“ на водещия здравен сайт Puls.bg. Форумът ще се проведе на 20 и 21 април, в НДК, а ТУК може да се регистрирате безплатно за участие.

Дни преди най-голямото специализирано събитие, посветено на бременността, раждането и грижата за детето, предаването „Фамилно“ по Bulgaria ON AIR, попита 5 майки и 5 татковци какво е най-трудното и най-забавното в родителството.

„Сценичната треска е по-тежка от детските въпроси, защото комуникацията между родител и дете не трябва да е трудна“, категорична е Вики от „Мастило“.

Според Калин Вельов десетките въпроси на дъщеря му са далеч по-трудни. „Сценичната треска рядко я усещам, а и мисля, че по-бързо се измъквам от нея“, смята музикантът.

Как Вики и Калин обясняват на децата си какво е щастие, вижте във видеото.

Коментирай