Свободно време

Седмичен хороскоп за 8 – 14 април

Финансови успехи за Телците

08.04.2019г. / 13 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица ще ни предложи нови възможности. Някои представители на зодиака ще се радват на любовни емоции, други на финансови успехи. Повече вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще ви направи впечатление, че интересът към вас нараства с всеки изминал ден. Не се безпокойте да се сближавате с хора, които търсят компанията ви. Реагирайте любезно без да скъсявате прекомерно дистанцията. Романтичните преживявания ще са въпрос на личен избор.

Ще се сетите за повече от един начин, чрез който да се справите с финансовите си проблеми. Споделете вариантите с близките си. Първоначално ще се изненадат, а след това ще ви помогнат да вземете най-правилното решение. Допълнителният положителен ефект ще е, че ще изгладите конфликтите си с тях.

Отношенията на работното място на моменти ще са доста напрегнати. Някой открито ще изрази неприязънта си към вас. Не се конфронтирайте директно, нямате полза от още врагове.

Любовен хороскоп за 8 – 14 април

Телец

Със сигурност ще имате възможност да получите допълнителни финансови постъпления. Не бързайте да ги харчите, заделете си резерв. Прегледайте офертите за ранни записвания за летния отпуск. Ще разполагате със средства за капаро и е добре да потвърдите избора си.

Текущите занимания няма да ви затруднят по никакъв начин. Почти през целия период ще сте в благоприятна позиция да си осигурите развлеченията, които предпочитате. Близките ви ще са доволни от това, че се проявявате откъм най-добрата си страна и ще ви обградят с искрените си грижи. Емоционалното ви състояние е стабилно. Анализирайте пропуските си и помислете какъв е начинът да не ги повтаряте.

Настъпва ретрограден Юпитер – какво ни очаква

Близнаци

Преживяванията през тази седмица ще са предимно обнадеждаващи. Стар приятел, с когото преди време сте имали някакви противоречия ще ви потърси с идеята да подобрите отношенията си. Приемете протегнатата ръка без да коментирате случката. Не давайте пари назаем дори на хора, на които имате абсолютно доверие. Заради незначителна сума ще си развалите приятелството.

Обстановката ще е спокойна както у дома, така и на работното място. Работата ви ще е по-сложна от обикновено, но почти изцяло екипна. Приносът ви ще бъде забелязан и високо оценен. Не разчитайте на динамика в любовните емоции. Събитията ще са предвидими и в същото време тонизиращи.

Рак

По препоръка на стари приятели или предишни колеги ще ви потърсят с предложение за нова, допълнителна или краткосрочна работа. Не отговаряйте веднага, защото под напора на емоциите със сигурност ще дадете грешния отговор. Осигурете си малко време за обмисляне, следвайте логиката си в съчетание с интуицията. Със сигурност ще се сетите за правилния начин.

Разпределете програмата си през тази седмица така, че да си осигурите лично време. Погрижете се за външния си вид, променете леко имиджа. Ефектът ще е светкавичен. Колегите ще ви се радват, ще приковете вниманието на предпочитана от вас личност. Началото на нова любовна връзка е пряко свързано с поведението ви. Малко повече инициатива изобщо няма да ви навреди.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
titia ( преди 5 години )
mmmm.....mnogo liubopitni ne6ta , vupreki 4e sa prozra4ni ,,,ama mnogo prozra4ni za golemia bliznak
отговор Сигнализирай за неуместен коментар