Свободно време

Дневен хороскоп за 10 април

Близнаците да не споделят

10.04.2019г. / 06 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През днешния ден ще трябва да мислим повече и да говорим по-малко. Ето какво показват звездите.

Овен

Действайте активно, точно работата ще ви помогне да поддържате тонуса си. Не е изключено да се наложи да пътувате. Ще е свързано с интересни преживявания, а затрудненията може да са предизвикани от лоша навигация, непълна информация или езикова бариера.

Телец

Сложните въпроси ще са в областта на финансите, логистиката и недостатъчна информация. Давайте си сметка за важността на детайлите. Не е желателно да тръгвате на път и да купувате скъпи стоки.

Настъпва ретрограден Юпитер – какво ни очаква

Близнаци

Ще сте наистина в центъра на събитията, но единственият вариант е да се съобразявате с тях. Не сте в позиция да им въздействате. Не приказвайте прекалено много. Записвайте си задачите, ако забравите нещо ще си навредите.

Рак

Желателно е да овладеете пристъпите на любопитство. Ако събеседниците ви усетят, че се опитвате да навлизате в личното им пространство може да реагират остро. Заемете ролята на добър слушател и изчакайте. Съвсем скоро ще научите каквото ви интересува.

Любовен хороскоп за 8 – 14 април

Лъв

Проследете новостите във вашата област, събирайте идеи. Следвайте вдъхновението си. Ще успеете да генерирате една своя оригинална от няколко чужди банални. На първо време не я споделяйте и не я обсъждайте, моментът не е подходящ.

Дева

Ще ви е сложно да се придържате към конкретна стратегия. Съобразявайте се с динамиката на обстоятелствата и реагирайте гъвкаво. Не съжалявайте, ако се наложи да отмените някои уговорки.

Коментирай