Свободно време

7 неща, които силната жена прави различно

Вероятно и вие ще се разпознаете в тях

16.04.2019г. / 10 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Силната жена... Всички сме чували за нея. Силна не физически, а онази, която владее всеки аспект от живота си. И тя има недостатъци, но сякаш положителните ѝ качества надделяват над тях. Силната жена не се страхува да изрази свободно мнението си, винаги усмихната и емпатична, тя прави някои неща различно. Вероятно и вие ще се разпознаете в тях.

Изисква уважение

Уважаеми господа, силната жена не е онова момиче, с което можете да се позабавлявате в събота вечер и след това да забравите за нея, освен ако тя не реши да бъде така. Тя има самочувствие и знае да напусне, когато необходимото уважение към нея не се поднася. До емоциите ѝ може да се докоснете, само ако види респект към тях и разбира се, ако ви усети на емоционално ниво.

Довиждане, токсични хора

Най-големият враг на силната жена е негативността и тя стои далеч от нея. Не се нуждае от хора, които не я мотивират, подкрепят, които могат да ѝ предложат само критики и негативни мисли.

3 кристала с голяма сила

Фокусира се върху целите си

Една силна жена винаги има ясни цели, които следва. Знае, че за да ги осъществи ще трябва да жертва от личното си време, от срещите с приятели, с любимия човек. Винаги избира да следва целите си. Въпреки амбициите които има, успява да балансира между семейството и личното си развитие.

Тя приема себе си

Първата стъпка към това да обичаш себе си е самоприемането. Преди да бъдете любезни към другите, уверете се, че сте добри към себе си. Приемайте грешките и недостатъците си, поемайте отговорност за своите действия. Не крийте вашите слабости, защото другите ще се възползват от тях. Обичайте тялото си, гордейте се с всяко малко постижение, което правите всеки ден. Така правят силните жени.

5 прагматични зодии, които винаги мислят дългосрочно

Не се страхува да бъде сама

Друга черта, която отличава една силна жена от останалите е, че тя не се нуждае от партньор до себе си, за да се чувства щастлива. Ето защо не губи своята енергия, време и емоции във взаимоотношения, в които не би получила това, от което се нуждае като жена. Силната жена е поставила стандарти и е готова да чака правилния за нея партньор.

Свързани статии

Няма време за несигурни мъже

Силната жена рядко би задържала в живота си мъж, който не е сигурен в себе си или в любовта си към нея. Тя вярва, че мъжът трябва да излъчва самочувствие, да е здраво стъпил на земята, да ѝ дава сигурност и подкрепа.

Не се страхува от първата крачка

За една силна жена, емоциите не са въпрос на пол. Ето защо тя не се страхува да направи първата крачка, когато някой мъж привлече вниманието ѝ. Разбира се всичко се случва без излишна агресия, а фино, така че господинът от другата страна да остане впечатлен. Знае как да говори, как да маниерничи, да привлече и задържи вниманието към себе си.

Коментирай
Свободно време