Свободно време

Седмичен хороскоп за 15 – 21 април

Раците да внимават с емоциите

15.04.2019г. / 10 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

В случай че сте в позиция да избирате заниманията си, ориентирайте се към екипните. Ще сте много по-продуктивни, когато сте част от цялото. Освен това резултатите ще са видими и не е изключено да са свързани с непредвиден финансов приход.

Изкушението да похарчите получените пари тутакси ще е сериозно, но пестеливият подход ще е за предпочитане. Внесете ги в банка или помолете да ви ги преведат по сметка. Не след дълго ще имате възможност да си организирате почивка или пътешествие и получената сума ще ви е „съвсем на място“.

Наблюдавайте поведението на партньорите си. Някой упорито ще се опитва да се сближи. Мислете логично и преценете каква може да е целта. Не е изключено интересът към вас да е чисто меркантилен.

8 характерни черти за хората с пъстри очи

Дева

Предстоящият период ще е малко сложен. На работното място непрекъснато ще се сипят нови и нови разпореждания, като доста често ще са и противоречиви. Реагирайте сдържано, за да си спестите досадни разговори и несправедливи обвинения. Идеята е да не навредите на здравето и най-вече на психическото си състояние.

Отношенията с любимия човек ще са някак си в застой. Дискусии за раздяла няма да има, но и горещите любовни обяснения ще са леко дефицитни. Не задавайте излишни въпроси и не се опитвайте да изпреварвате събитията.

Единственият източник на радост през тази седмица ще са приятелите ви. Ще ви канят на партита, кратки пътешествия, тематични сбирки. Милото им отношение ще ви помогне да приемате философски неприятните събития.

Какво мъжете не обичат да споделят според зодията им

Везни

Опитайте се да се уедините доколкото е възможно. Контактите ви от всякакъв характер ще създават предимно отрицателни емоции. При това не защото някой иска да ви оскърби или ядоса, а защото вие ще сте склонни да възприемате обикновени закачки или забележки прекалено лично и прекалено на вътре.

Не си насрочвайте делови, любовни, дори приятелски срещи, ако не е наложително. Занимавайте се в свободното време с нещата, които ви доставят удоволствие, медитирайте на фона на подходяща музика. В края на седмицата емоционалното ви състояние ще е вече по-стабилно и можете да си позволите кратко пътуване или излет сред природата.

Прекалените претенции към членовете на семейството ще се отразят негативно на домашния мир. Не прекалявайте с критиките.

Скорпион

Част от заниманията на работното място ще са нови и не е изключено да ви затруднят. Обмисляйте тактиките си, възползвайте се от наличния чужд опит и приемайте препоръките спокойно. Ще разполагате с достатъчно време за промени на принципа на „пробата и грешката“.

Увлечени в работа не забравяйте за близките си. През тази седмица те често ще имат нужда от съдействието ви. Ще бъдат доволни дори само от усещането, че ги подкрепяте и сте готови да се намесите, а една добра дума никога не е излишна. Отделяйте време за спорт и досег с природата във всеки един момент, когато ви е възможно.

Коментирай