Свободно време

Дневен хороскоп за 16 април

Скорпионите да не харчат

16.04.2019г. / 08 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Денят ще бъде динамичен и ще ни предложи интересни събития. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Не се очакват сериозни затруднения. Избирайте познати маршрути, ако пътувате или предварително се осведомявайте за пътната обстановка. Не купувайте предмети на изкуството и бижутерски изделия.

Телец

Не вярвайте на нищо, което ви обещава шефът днес. Възможно е да ви възложат допълнителна работа с допълнително заплащане. Не предприемайте действия за промяна на сегашния си професионален статус. Дръжте в тайна личните си преживявания.

Близнаци

Събитията на работното място ще са динамични. Ще се справите, ако реагирате синхронизирано и търсите творчески решения. Не е изключено да намерите благоприятно решение на юридически въпрос.

Любовен хороскоп за 15 – 21 април

Рак

Тонусът ви е стабилен и активизира състезателния ви дух. Добре е да се опитате да демонстрирате възможностите си, но не е желателно да парадирате с резултатите. Изненадите ще са свързани с неуредици по транспорта.

Лъв

Ще се стабилизират контактите ви със задграничните партньори. Възможно е да получите изгодна оферта за летен отпуск или друг вид празничен пакет. Преди да я потвърдите е желателно да я обсъдите с любимия човек и да размислите върху различната гледна точка, която изразява.

Дева

Непредвидено може да се наложи да предприемете кратко пътуване. Помислете дали имате някакви лични интереси в мястото, към което се отправяте. Ще разполагате с достатъчно добра възможност да съчетаете полезното с приятното и пътуването ще се превърне от задължение в разнообразие.

Коментирай